Autoileva tai polkupyöräilevä nainen, osallistu älypuhelinsovelluksen testaamiseen

Nyt kaivataan pääkaupunkiseudulla asuvia matkalaisia testaamaan SUPERHUBia. Se on älypuhelinsovellus, joka helpottaa ihmisten päivittäistä matkan tekoa sekä liittää matkustamiseen sopivasti ympäristötietoutta. Jos olet autoileva tai pyörällä kulkeva nainen, tule mukaan kolmen viikon käyttäjätestaukseen 2.9.-22.9.

Osallistuminen ei vaadi erityistaitoja, tarvitset ainoastaan Android-puhelimen. Testiin osallistuminen vie vain vähän aikaasi viikoittain. Tarkoitus on seurata tavanomaisia reitti- ja matkustustapavalintojasi, jotta mm. sovelluksen keinoälyä voidaan parantaa.

Helsingissä käyttäjäkokeen suorittaneet saavat HSL:n lippuja ja osallistuvat Samsung Galaxy –älypuhelimen sekä viiden HSL:n lahjakortin arvontaan.

HSL on yhdessä Helsingin yliopiston kanssa mukana EU-projektissa nimeltään SUPERHUB. Sovellus on kehitysvaiheessa, eli testattavana on sovelluksen ensimmäinen prototyyppi.  Sovelluksen päätoimintoja ovat mm. kaupunkialueilla tapahtuvien matkojen suunnittelu, parhaiden reittivaihtoehtojen ja sopivimpien kulkuvälineiden etsiminen, matkojesi hiilijalanjäljen laskeminen ja liikenteen häiriötekijöistä tiedottaminen. Paljon tuttuja ominaisuuksia mm. Reittioppaasta hiukan uudella tavalla toteutettuna ja maustettuna.

Palautteen perusteella sovellusta kehitetään edelleen ja varmistetaan, että jo olemassa olevat toiminnot todella vastaavat kaupunkimatkalaisten tarpeisiin.  SUPERHUB:in testaamiseen osallistuu yhteensä yli 600 ihmistä Helsingistä, Milanosta ja Barcelonasta.

Haluatko osallistua? Täytä ilmoittautumislomake. Kokeeseen valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tervetuloa mukaan!

SUPERHUB on  ekologiseen kaupunkimatkustamiseen keskittynyt EU-projekti. Projektissa on mukana 20 yhteistyökumppania kuudesta eri Euroopan maasta.

Lisätietoa projektista

Täytä ilmoittautumislomake