Lipunmyynti alkaa Kauppatorin lauttapaviljongissa

HSL:n lipunmyyjät aloittavat vappuaattona Kauppatorilla. Samalla Suomenlinnan lautta siirtyy kesäaikaan.

Vappuaattona lipunmyynti on avoinna klo 9 - 14 ja vappupäivänä klo 9 - 16.30.

Lipunmyyjät ovat paikalla toukokuussa arkisin 8 - 18, viikonloppuisin ja kesäkuusta eteenpäin joka päivä 9.15 - 18. Poikkeuksena on juhannuspäivä, jolloin lipunmyynti on avoinna klo 12 - 18. Lipunmyynti jatkuu elokuun loppupuolelle saakka.

Lauttapaviljongissa myydään kertalippuja, yhden vuorokauden lippuja sekä Suomenlinna-lippuja. Maksuksi käyvät käteisen lisäksi pankki- ja luottokortit. Lauttalippuja voi ostaa myös paviljongin edustalla olevista automaateista. Niistä saa Helsingin sisäiset kertaliput edullisemmin kuin lipunmyynnistä, jossa liput maksavat saman verran kuin liikennevälineissä.

Suomenlinnan lautalla kelpaavat Helsingin sisäiset ja seutuliikenteen liput. Erillinen Suomenlinna-lippu käy vain lautalla ja on voimassa 12 tuntia leimauksesta. Lautalla ei ole lipunmyyntiä.

Lisää lauttavuoroja

Vappuaattona Suomenlinnan lautta siirtyy kesäaikatauluihin. Lauttaliikenne lisääntyy niin, että vuoroja kulkee Kauppatorin ja Suomenlinnan välillä arkisin noin kahdenkymmenen minuutin välein ja viikonloppuisin tiheimmillään vartin välein.

Suomenlinnan lautan aikataulut 30.4. alkaen