HSL juhlistaa: Enää 100 päivää Kehäradan avaamiseen

Maanantaina 23.3. pyörähtää Kehäradan odotuksen viimeiset sata päivää. Maanantaina käynnistyy HSL:n kehäratalaskuri Päärautatieaseman Eliel-hallissa. Laskuri näyttää jäljellä olevaa aikaa Kehäradan aloitukseen. Laskuri löytyy pääsisäänkäyntiä vastakkaiselta seinältä.

100 päivää kehäradan aloitukseen”Kehärata tulee asiakkaiden kannalta tarpeeseen. Helsinki on ollut pitkään yksi harvoista pääkaupungeista, joista ei ole raideyhteyttä lentokentälle. Samalla Kehärata on merkittävä kaupunkirata Vantaalla asuville ja työskenteleville”, ryhmäpäällikkö Arttu Kuukankorpi HSL:stä sanoo.

100 päivän kunniaksi HSL jakaa kehäratailmapalloja klo 15-18 Rautatientorilla, Tikkurilan terminaalissa ja Lentoasemalla. Facebook-arvonnassa on maanantaina mahdollisuus voittaa 100 euron matkalahjakortti HSL:n kyytiin.

Meneillään on edelleen 9.3. käynnistynyt mainoskampanja. TV-mainokset päättyvät sunnuntaina 22.3., mutta Kehärata-mainoksiin törmää edelleen katukuvassa ja sähköisissä medioissa. TV-mainoksen voi katsoa myös Youtubessa täällä:https://www.youtube.com/watch?v=LqHuY06rYyM

Lue lisää Kehäradasta ja Vantaan linjastouudistuksesta