HSL:n lipunmyyjiä Lentoaseman rautatieasemalle

HSL lisää lipunmyyntiä Lentoaseman rautatieasemalla. Lippuja voi ostaa HSL:n lipunmyyjiltä Lentoaseman rautatieaseman sisäänkäynniltä Tietotieltä maanantaista 3.8. alkaen, ja lisäksi kaikkiin kolmeen lentoaseman matkatavara-aulaan on asennettu HSL:n lippuautomaatit.

HSL:n myyjät myyvät lippuja Lentoaseman rautatieaseman väliaikaisella pääsisäänkäynnillä Tietotiellä. Lipunmyyjät ovat paikalla maanantaista sunnuntaihin kello 9–21. Heiltä voi ostaa kertalippuja HSL-alueen liikenteeseen. Maksuvälineinä käyvät maksukortit ja käteinen.

Lisäksi HSL:n lippuautomaatteja sijaitsee lentoaseman matkatavara-auloissa T1, T2A ja T2B sekä molempien terminaalien edustoilla sijaitsevilla bussipysäkeillä, joilta lähtevät maksuttomat bussikuljetukset Lentoaseman rautatieaseman väliaikaiselle sisäänkäynnille.

Automaateista voi ostaa lippuja Helsingin seudun joukkoliikennematkoihin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Keravalla, Sipoossa ja Kirkkonummella. Kertalippujen ostamisen lisäksi automaateista voi myös ostaa vuorokausilippuja ja ladata matkakortteja. Maksuvälineinä käyvät sirulliset maksukortit ja käteinen.

Matkakortteja voi ladata myös lentoaseman R-kioskeissa, kakkosterminaalin matkailuneuvonnassa ja Alepassa. R-kioskit ja matkailuneuvonta myyvät myös HSL:n vuorokausilippuja, jotka oikeuttavat rajattomiin matkoihin 1–7 vuorokaudeksi, ja kahden tunnin lippuja.

HSL:n kertalippuja voi ostaa myös VR:n lippuautomaateista, joita sijaitsee matkatavara-aulojen lisäksi rautatieaseman asemalaiturilla. Ne myyvät lippuja myös minne tahansa päin Suomea suuntautuville junamatkoille. VR:n automaateissa maksuvälineenä käyvät vain sirulliset maksukortit.

Lippuja voi ostaa myös konduktööriltä junan lipunmyyntiosastosta.

HSL:n lippuautomaatteja on myöhemmässä vaiheessa tarkoitus asentaa myös Lentoaseman rautatieaseman yhdyskäytävälle. Suora yhteys terminaalirakennuksesta rautatieasemalle valmistuu loka- ja marraskuun vaihteessa.