Kontula Electronic soi jälleen metrossa

Elektroninen musiikki soi jälleen Kontulan ostarilla, kun Kontula Electronic järjestetään kolmatta kertaa 20.–22.4. Viime vuotiseen tapaan festivaali tuo musiikin myös metroon.

Metrossa voi perjantaina 20.4. ja lauantaina 21.4. päästä nauttimaan elektronisesta musiikista livenä. Metrojunan viimeisessä vaunussa esiintyy artisti Säröllä seuraavilla lähdöillä: perjantaina 20.4. klo 18 Tapiolasta Kontulaan ja lauantaina 21.4. klo 16.33 Kontulasta Tapiolaan sekä 17.23 Tapiolasta Kontulaan.

Kontulassa festivaali levittäytyy ostarilla useisiin pieniin tapahtumiin, joissa suurimpaan osaan on vapaa pääsy. Kokeellista elektronista musiikkia kuullaan Kontulan ostarin useissa pienissä baareissa, mutta myös uimahallissa ja kirkossa. Musiikin lisäksi festivaaleilla tarjotaan elokuvanäytöksiä, teatterityöpajoja, modulaarityöpajoja sekä monipuolista ruokaa Kontulan ostarin ravintoloissa. Tavoitteena on aktivoida lähiön kulttuurikenttää, saattaa yhteen kansainvälisen tason esiintyjiä paikallisten toimijoiden kanssa yli kulttuurirajojen sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä ja lähiön vetovoimaa.

Tapahtuman kotisivut, koko ohjelma ja artistiesittelyt