EU-maiden maatalousministerikokous vaikuttaa joukkoliikenteeseen sunnuntaista 22.9. tiistaihin 24.9

Helsingissä järjestettävä EU:n epävirallinen maatalousministerikokous vaikuttaa liikenteeseen Helsingissä ja Vantaalla sunnuntaista 22.9. tiistaihin 24.9. saakka. Tiistaiaamuna 24.9. Elielinaukio ja Mannerheimintien eteläosa on suljettu bussiliikenteeltä. Lisäksi joukkoliikenteeseen on odotettavissa viivästyksiä ja muutoksia erityisesti Helsingin kantakaupungin alueella sekä lentoaseman ja Helsingin keskustan välisillä reiteillä.

Vieraita kuljettavat saattueet aiheuttavat haittaa joukkoliikenteelle sunnuntaina 22.9. Tuolloin on säännöllisiä liikennekatkoksia Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Helsingin keskustan välillä jotka kestävät iltaan asti. Katkokset vaikuttavat siis esimerkiksi Tuusulanväylää, Kehä I:stä, Hämeenlinnanväylää ja Mannerheimintietä kulkeviin linjoihin ja voivat aiheuttaa linjoille merkittäviäkin viivästyksiä.

Tiistaina 24.9. Mannerheimintien eteläosa ja Elielinaukio on suljettu bussiliikenteeltä klo 7.30-9.30. Tarkemmat tiedot liikennetiedotteessa.

Vieraiden poistuminen Helsingistä puolestaan vaikuttaa liikenteeseen Finlandia-talon ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä tiistaina 24.9. noin kello 13 alkaen.

 

Muista liikenteen häiriöistä  ja poikkeusjärjestelyistä tiedottavat Helsingin ja Itä-Uudenmaan poliisilaitokset: