Päärautatieaseman palvelupisteemme on suljettu 27.3. alkaen koronan torjumiseksi

Suljemme päärautatieaseman palvelupisteemme perjantaista 27.3. lähtien torjuaksemme koronaviruksen leviämistä, joten sulkemisen syynä on sekä asiakkaittemme että
työntekijöittemme etu. Piste on suljettu toistaiseksi.

Itäkeskuksen ja Pasilan palvelupisteet vastaavasti pitävät ovensa auki tavallista pitempään.  Pasilan palvelupiste Opastinsilta 6 A:ssa on 27.3. lähtien avoinna ma-pe klo 7.30-18 ja Itäkeskuksen metroaseman palvelupiste ma-pe klo 8.30-18.

Valitsimme Pasilan ja Itäkeskuksen palvelupisteet pidettäväksi auki muun muassa sen vuoksi, että niissä on valmiina tiskeillä suojapleksit. Valintaan vaikutti myös se, että asiakaskäynnit ovat epidemian puhjettua vähentyneet päärautatieaseman pisteessämme enemmän kuin Itäkeskuksessa ja Pasilassa.

Tehostamme Itäkeskuksen ja Pasilan palveluita niin, että lähes kaikki päärautatieaseman pisteen asiakasneuvojamme siirtyvät niihin.

Palvelupisteessä käymisen sijasta kannattaa tehdä kuten monet asiakkaamme jo tekevät, eli hoitaa mahdollisimman paljon joukkoliikenteeseen liittyviään asioitaan verkossa, mobiilisti ja lippuautomaatilla.

Katso kartalta Itäkeskuksen ja Pasilan palvelupisteiden sijainnit