Liityntäpysäköintien reaaliaikaseuranta tulossa Kulosaareen, muutostyöt alkavat 15.6.

Kulosaaren metroaseman liityntäpysäköintipaikat ovat siirtymässä syksyllä reaaliaikaisen seurannan piiriin. Järjestelmän asennustyöt ajoittuvat välille 15.6.-30.7., jonka aikana pysäköintialueilla tehdään ajoittain kaivutöitä ja pysäköintipaikkojen rajauksia. Työstä vastaa HKL.

Kulosaaren metroaseman liityntäpysäköinti siirtyy syksyllä 2020 reaaliaikaisen paikkamäärän laskennan ja opastuksen piiriin. Luvassa on käyttäjien usein toivoma parannus, joka helpottaa jatkossa pysäköintiä, kun paikkojen varausasteen voi tarkastaa jo ennen liityntäpysäköintiin ajamista. Liityntäpysäköinnin ajantasaisen täyttöasteen voi myöhemmin tarkistaa alueen opasteiden lisäksi myös mm. Reittioppaan kautta.

Järjestelmän asennustöiden vuoksi Kulosaaren puistotiellä sijaitsevilla liityntäpysäköintialueilla tulee 15.6.-30.7. esiintymään erilaisia kaivutöistä johtuvia häiriöitä ja pysäköintipaikkoja joudutaan ajoittain aitaamaan pois käytöstä töiden mahdollistamiseksi. Molemmat pysäköintialueet säilyvät kuitenkin käytössä töiden ajan.

Samalla läntisen liityntäpysäköintialueen itäinen liittymä poistetaan käytöstä pysäköintipaikkojen määrän lisäämiseksi. Läntinen liittymä jää käyttöön liityntäalueelle ajamiseen ja sieltä poistumiseen. Töistä vastaa HKL.

Kulosaaren liityntäpysäköinnit kartalla

Kulosaaren liityntäpysäköinti kartalla