HSL-sovelluksessa voi nyt maksaa lippuja Pivolla

HSL-sovelluksen on tullut yksi maksutapa lisää, sillä voit nyt maksaa sovelluksessa lippuja myös Pivolla. Pivo on OP Ryhmän kehittämä mobiilimaksusovellus, jota voivat käyttää kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat.

Voit maksaa Pivolla HSL-sovelluksessa kerta- ja vuorokausilippuja sekä kerralla maksettavia kausilippuja.  

”Haluamme tehdä palveluistamme asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomia ja samalla tarjota heille ajantasaisia maksutapoja. Pivoa on toivottu maksutavaksi sovellukseemme jo pitkään”,  lähimaksamisen tuotepäällikkömme Satu Piiparinen sanoo.

Pivolla maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista myös silloin, kun olet liikkeellä. Pivolla maksaessasi sinun ei tarvitse kaivaa esiin pankkitunnuksia tai korttitietoja, sillä riittää että olet syöttänyt tietosi kerran maksusovellukseen. Maksun hyväksyminen Pivossa käy yhdellä pyyhkäisyllä.  

Kun HSL-sovellus ja Pivo liittyvät yhteen, kaksi suosittua palvelua kohtaavat. Yli puolet HSL:n kertalipuista ja yhä suurempi osa kausilipuista ostetaan HSL-sovelluksella, joka on ladattu puhelimiin jo yli 2 miljoonaa kertaa.  Pivolla puolestaan on jo kaiken kaikkiaan 1,2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.  

”Pivon lisääminen HSL-sovellukseen lähti Pivon käyttäjien toiveesta. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota maksusovelluksellemme jälleen uusia käyttöpaikkoja”, OP:n mobiilimaksamisesta vastaava liiketoimintapäällikkö Matti Rusila toteaa.  

Saat Pivon käyttöösi lataamalla sen sovelluskaupasta älypuhelimeesi. Pivo on saatavilla sekä iPhoneille että Android-puhelimiin. Kun Pivo on ladattu, saat sen käyttöösi puhelinnumerollasi, maksukortin tiedoillasi ja verkkopankkitunnuksillasi.

Näin maksat Pivolla HSL-sovelluksessa

  •     Varmista, että sinulla on käytössäsi HSL-sovelluksen uusin versio 2.8.0.
  •     Avaa HSL-sovellus.
  •     Valitse haluamasi lipputuote.
  •     Valitse Maksutapa-kohdasta Pivo.
  •     Saat maksupyynnön Pivoon. Avaa Pivo ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä.
  •     Palaa lopuksi takaisin HSL-sovellukseen.