Yli miljoona asiakastamme on jo luonut HSL-tunnuksen

HSL-tunnus saavutti lokakuun puolivälissä merkittävän rajapyykin, sillä yli miljoona asiakastamme on jo luonut tunnuksen.  

HSL-tunnus on HSL:n digitaalisten palveluiden yhteinen käyttäjätunnus, jolla pääset kirjautumaan omalla sähköpostiosoitteellasi ja vain yhtä salasanaa käyttämällä useisiin palveluihimme.  

HSL-tunnuksen käyttäjänä voit esimerkiksi ladata HSL-korttia verkossa, ostaa kausilipuja HSL-sovelluksella, tilata haluamiesi linjojen poikkeustiedotteet ja uutiset sähköpostiinsa, ostaa kaupunkipyörien käyttöoikeutta sekä kommentoida hsl.fi:n sisältöjä. 

HSL-tunnus tuli nykymuodossaan käyttöön keväällä 2015. ”Miljoonan käyttäjän rajan ylittyminen kertoo digitaalisten palveluidemme vahvasta suosiosta”, johtava konseptin omistaja Niko Tynkkynen sanoo. ”Tunnuksen suosiota on lisännyt HSL-sovelluksen käyttöönotto, ja viimeisin kasvusysäys on tullut HSL-korttipalvelun myötä.” 

Lähes puolet HSL-sovelluksen käyttäjistä käyttää HSL-tunnusta

HSL-sovellus löytyy jo yli kahdelta miljoonalta joukkoliikenteen asiakkaalta, joista lähes puolet käyttää myös HSL-tunnusta. ”HSL-sovelluksen käyttäjämäärä on edelleen kasvussa. Korona on entisestään siirtänyt asiakkaitamme fyysisistä kanavista digitaalisiin eli HSL-sovellukseen ja nettilataukseen”, osastonjohtaja Mari Flink kertoo. 

”Kehityssuunta on hyvä, koska näissä kanavissa lipunosto ja asiointi tapahtuu ilman lähikontakteja ja kosketuksia hygieenisesti ja turvallisesti. Myös matkan aikana digituotteella voi matkustaa ilman lippulaitteiden käsittelyä.” 

HSL-tunnus mahdollistaa jatkossa entistä henkilökohtaisemmat digitaaliset palvelut

HSL:n verkkopalvelut uudistuvat syksyn aikana. Uusilla verkkosivuilla voit saada tunnuksen avulla entistä henkilökohtaisempia palveluja. 

”Kun kirjaudut sisään HSL-tunnuksella, saat esimerkiksi kohdennettua tietoa suosikkilinjojesi  poikkeusreiteistä ja osa nettisivujemme sisällöstä sekä Reittiopas räätälöityvät tarpeittesi mukaan”, Niko Tynkkynen sanoo. 

”Jokaisella asiakkaallamme on yksilölliset liikkumisen tarpeet. Tavoitteemme on jatkossa vastata näihin tarpeisiin entistä paremmin kaikkia digitaalisia kanaviamme käyttäen”.

HSL-tunnus: kysymyksiä ja vastauksia