Ajatukset nousevat kyytiin

HSL:n ja Suomen aforismiyhdistyksen Ajatus kulkee -kampanja tuo mietelauseet metroon, ratikoihin ja uutuutena myös runkolinjojen busseihin 4.5. alkaen.

Metrojen, raitiovaunujen ja oranssien runkolinjabussien kulkijoille on tarjolla oivalluksia matkaevääksi, sillä sähköisiltä näytöiltä voi lukea mietelauseita torstaista 4.5. alkaen kahden viikon ajan.

HSL:n ja Suomen aforismiyhdistyksen yhteisessä Ajatus kulkee -kampanjassa on mukana 20 mietelausetta yhtä monelta eri tekijältä. Aforismiyhdistys on valinnut mietelauseet. Toisin kuin edellisinä vuosina, mietelauseissa ei tällä kertaa ole yhteistä teemaa, vaan niissä käsitellään niin vanhenemista, totuutta kuin valtaakin.

”Aforismien hienous on se, että niissä on tiivistetty paljon muutamaan sanaan. Yhden lauseen mittainen aforismi voi avata lukijalle johonkin hyvin tuttuun asiaan aivan uuden näkökulman. Olemme iloisia, kun voimme tänäkin vuonna jakaa ajatuksiamme joukkoliikenteen kulkijoiden kanssa”, Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtaja Minka Heino sanoo.

aforismi2.jpg