Rautatientorilla merkittäviä laiturimuutoksia maanantaina 14.8.

Rautatientorin lähtölaiturijärjestelyt muuttuvat maanantaina 14.8. merkittävästi. Lähtölaitureita otetaan uudelleen käyttöön ja lisäksi osa linjoista vaihtaa lähtölaituriaan. Muutokset johtuvat pääosin Koillis-Helsingin uusista bussilinjoista ja muista linjamuutoksista Helsingissä sekä toisaalta Rautatientorilla käynnissä olevista kaivutöistä.

Muutoksia 14.8. alkaen

  • Laiturit 4,5 ja 8 palaavat omille paikoilleen
  • Linja 17 ei enää käytä Rautatientorin pysäkkejä linjamuutoksesta johtuen
  • Linja 23N käyttää jatkossa laituria 15 Länsiterminaaliin ja laituria 16 Ilmalan suuntaan
  • Linja 74N siirtyy laituriin 16 Ateneumin luona
  • Linja 841N siirtyy laituriin 8
  • Laiturit 1, 6 ja 9 ovat edelleen poissa käytöstä.

Lisäksi Koillis-Helsingin suunnan linjoille tulee uusi linjatunnuksia ja kokonaan uusia linjoja, jotka aloittavat 14.8. liikennöinnin. Tästä lisää teemasivulla: hsl.fi/koillishelsinki2017

 

Rautatientorin linjat ja laiturit 14.8. alkaen

Luettelo Rautatientorin linjoista 14.8. alkaen.pdf

Rautatientorin laiturit 14.8

Kommentit

Milloin laituri 1 tulee takaisin käyttöön.
Maaseutubussit 717 ja 718 olisivat voineet siirtyä laituri 13, mikä sijaitsee melkein Kaisaniemessä ja 71 bussin pitäisi lähteä nyt väliaikaisesti laiturista 5.

Laiturin 1 kohdalla työmaa alkoi 9.8. ja sille on varattu aikaa pari viikkoa tuon alueen osalta. Näin ollen laituri voidaan ottaa käyttöön aikaisintaan tämän kuukauden loppupuolella.

Kun asiasta tehtiin lehtijuttu niin homma saatiin parempaan suuntaan. En tiedä oliko tämä HSL:n vika vai kenen mutta 14.8. olisi Rautatientorilla ollut kaaos mikäli pysäkkitilaa ei olisi löytynyt lisää. Toivottavasti tilanne säilyy hyvänä myös jatkossa.

Hei, ne linjat jotka käyttävät 14.8. alkaen laituria 13 Läntisellä teatterikujalla kulkevat Kaisaniemenrannan kautta Rautatientorille. Näin ollen ne eivät kulje Kaisaniemenkadun kautta tähän suuntaan.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.