Myyntipaikkahaku

Automaatit

Sinisellä merkityillä lippuautomaateilla voit ladata HSL-kortin ja ostaa kertakortille tulostettavia 1–7 vuorokauden lippuja kaikille vyöhykkeille sekä paperisia kertalippuja. Vaaleanpunaisella merkityistä automaateista voit ostaa kertalippuja ja osasta myös vuorokausilippuja.

Pysäköintiautomaatit

HSL:n aikuisten ja lasten kertaliput: AB, ABC, ABCD. Vain korttimaksu Visa ja MasterCard korteilla. Credit/Debit korttia veloitetaan aina creditiltä. Ei kolikkomaksua.

Myyntipisteet

Myyntipisteitä ovat monet kioskit ja marketit. Niissä voit ladata HSL-kortin ja ostaa haltijakohtaisen kortin. Myyntipisteistä saat myös ennakkoon ostettavia kertalippuja sekä kertakortille ladattavia 1–7 vuorokauden lippuja. Kaikissa myyntipisteissä voit maksaa henkilökohtaisen matkakortin latauksia myös HSL:n työmatkasetelillä. Myyntipisteet voivat veloittaa lipun ostamisesta palvelumaksun. Viimeisin lista myyntipisteiden yhteystiedoista löytyy uudistuvasta hsl.fi-palvelusta.

Hotelleista ja laivoilta voit ostaa myyntipisteestä riippuen kerta- ja vuorokausilippuja. Näissä myyntipisteissä ei ladata HSL-kortteja.

Työmatkaseteleitä vastaanottavat myyntipisteet

Palvelupisteet

Palvelupisteestä saat kaikki HSL-korttiisi liittyvät palvelut. Sieltä voit myös hankkia henkilökohtaisen HSL-kortin. Palvelupisteestä saat lisäksi kertakortille ladattavia kerta- ja vuorokausilippuja.

Katso lähin myyntipiste

Kertalippu

Voit ostaa kertalipun joko automaatista, R-kioskilta tai muista HSL:n myyntipisteistä tai HSL-sovelluksella. Katso hausta lähin myyntipiste. Lähijunissa ja raitiovaunuissa ei ole lipunmyyntiä, eikä myöskään bussinkuljettajilta saa toistaiseksi lippuja.
Lataa HSL-sovellus älypuhelimeesi

Aleksanterinkatu 12
Aleksanterinkatu 12
Senaatintori H0405
Aleksanterinkatu 32
Raitiovaunupysäkki H0405
Senaatintori H0406
Aleksanterinkatu 34
Raitiovaunupysäkki H0406
Aleksanterinkatu H0403
Aleksanterinkatu 40
Raitiovaunupysäkki H0403
Food Market Helsingin Herkku
Aleksanterinkatu 52
Aleksi Ylioppilastalo 0401
Aleksanterinkatu 52b
Raitiovaunupysäkki 0401
Alvar Aallonkatu 3
Alvar Aallonkatu 3
Bernhardinkatu 3
Bernhardinkatu 3
Klaus K Hotel
Bulevardi 2-4
Hotellin vastaanotto
R-kioski Citykäytävä
Citykäytävä liiketila 178