HSL:n Matkaketju-lehteä voi lukea nyt myös verkossa

HSL:n sidosryhmälehti Matkaketju ilmestyy nyt myös verkkoversiona osoitteessa hsl.fi/matkaketju. Verkossa lukijoilla on mahdollisuus myös kommentoida juttuja tai jakaa niitä sosiaalisessa mediassa.

Lehti uudistui vuoden alussa ja käsittelee nyt entistä monipuolisemmin joukkoliikennettä ja kestäviä kulkutapoja niin HSL:n alueella kuin muualla Suomessa ja maailmalla.

”Painettu Matkaketju-lehti on suunnattu ensisijaisesti HSL:n sidosryhmille, joukkoliikenteen ammattilaisille ja päättäjille. Mielestämme lehdessä on kuitenkin paljon yleisesti kiinnostavaa asiaa joukkoliikenteestä, ja uskomme sen kiinnostavan myös miljoonaa asiakastamme. Verkon kautta heilläkin on nyt mahdollisuus tutustua Matkaketjuun”, HSL:n viestintä- ja markkinointijohtaja ja Matkaketju-lehden päätoimittaja Mari Flink sanoo.

Juuri ilmestyneessä vuoden kakkosnumerossa on laaja juttu metron, ratikoiden ja lähijunien penkeistä, joita arvioidaan sekä kalustesuunnittelijan että huoltomiehen silmin. Näkökulma-palsta puolestaan tarjoaa yhteiskunnallisille vaikuttajille, julkisuuden henkilöille ja asiantuntijoille foorumin esitellä ajatuksiaan kestävästä liikkumisesta.

HSL:n Matkaketju ilmestyy neljä kertaa vuodessa: kaksi kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä. Painetun lehden jakelu on noin 6 000. Verkkoversio on luettavissa HSL.fi-sivustolla, jolle tehdään noin 300 000 vierailua viikossa.

”Verkossa Matkaketju tulee toivottavasti tavoittamaan selkeästi useampia lukijoita kuin painettuna lehtenä. Tällä hetkellä jo lähes puolet HSL.fi:n kävijöistä tulee sivustolle mobiililaitteella, suuri osa varmasti juuri joukkoliikenteen kyydissä. Mikäpä olisikaan parempi paikka lukea Matkaketjua kuin bussi, juna, metro tai ratikka”, Flink sanoo.

Matkaketju verkossa

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.