Oma HSL tiedottaa omista linjoista

HSL.fi-verkkopalvelu laajentuu Oma HSL -osiolla, joka tarjoaa kaikki matkustajan valitsemat matkustustiedot yhdessä osoitteesta. Palveluun rekisteröidytään HSL.fi-sivustolla.

Oma HSL on rakennettu matkustajan käyttämien linjojen ympärille. Rekisteröitymisen jälkeen palvelussa voi valita itselleen tärkeät linjat, joista haluaa saada liikennetiedotteet, uutiset ja poikkeusinfot. Tiedot saa Oma HSL -palveluun, ja halutessaan ne voi tilata myös sähköpostiin.

Oma HSL:ssä voi ottaa käyttöön myös uuden, matkakortilla toimivan pyöräparkkipalvelun. Se on HSL:n ja HKL:n toteuttama pyörien säilytyspalvelu, jota kokeillaan aluksi Vuosaaren metroasemalla. Pyöräparkkiin kuuluu sekä runkolukituksella toimivia katoksellisia pyörätelineitä että matkakortilla toimivia pyöräkaappeja. HSL kerää kokeiluvaiheen aikana palautetta pyöräkaappien käytöstä ja toiminnasta.

Oma HSL pitää sisällään tutut palvelut: Poikkeusinfon (www.poikkeusinfo.fi) ja Omat lähdöt (www.omatlahdot.fi), joita on kehitetty ja päivitetty ennen uuteen osoitteeseen siirtämistä asiakkaiden palautteen perusteella. Poikkeusinfo ja Omat lähdöt poistuvat käytöstä vuoden 2014 alkupuolella, mutta tutut palvelut saa jatkossakin, kun rekisteröityy Oma HSL -palveluun.

Oma HSL julkaistaan ensin beta-versiona, jotta palvelua voidaan edelleen kehittää saatujen käyttäjäkokemusten ja -palautteiden pohjalta.

Rekisteröidy Oma HSL –palveluun

Kommentit

Miksi taas uusi rekisteröityminen? Minulla on jo tunnus reittioppaaseen ja eri tunnus oma matkakortti -palveluun. Lisäksi on vanha omat lähdöt -tunnus. Miksei näitä voi panna samaan palveluun?

No enpä taida rekisteröityä tähän palveluun ollenkaan, en tee sillä mitään.

Onkohan jossain vaiheessa tulossa mahdollisuus ladata matkakorttiin arvoa tai aikaa netin kautta verkkopankilla?

eikö enää jatkossa pääsekään katsomaan poikkeusinfoa ilman rekisteröitymistä. Minulla on vaan käytössä tavallinen gsm-puhelin. Eikä ole tarkoitus hankkiakaan mitään muita puhelmia.

Palvelu on julkaistu, ja sinne pääsee hsl.fi-sivuston kautta. Linkki on sivun yläreunassa mustassa palkissa. Ensimmäisellä kerralla käytetään linkkiä "Rekisteröidy".

Onko palvelu julkaistu ja jos ei, milloin julkaistaan ?

Linkki uutisesta palveluun olisi mukava lisä.

Niin kannattaisi myös kertoa, että palvelu vaatii rekisteröinnin ja mahdollisesti henkilökohtaisia yksilöityjä tietojen luovuttamista.

Sisään ilmeisesti yläpalkin Oma HSL kirjautumisen kautta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.