Lisää raitioliikennettä Jätkäsaareen – Välimerenkadun rata ja pysäkit avautuvat maanantaina

Kasvava Jätkäsaari saa lisää raitioliikennettä 14.8., kun Helsingin raitiolinjasto uudistuu. Samalla liikenteelle avataan uusi Välimerenkadun rataosuus.

Raitiovaunujen reitit uudistuvat 14.8.2017Välimerenkadun rataa on rakennettu kesän aikana, ja sekä rata että sillä sijaitsevat raitiovaunupysäkit avautuvat aikataulussa. Maanantaina Välimerenkatua pitkin alkaa kulkea linja 9, joka saa raitiolinjaston uudistuksen yhteydessä uuden päätepysäkkinsä Saukonpaadesta.

Linjan käyttöön avautuu Välimerenkadulla myös kaksi uutta pysäkkiparia. Välimerenkatu-nimiset pysäkit avautuvat Malta-talon kohdalle, ja Huutokonttorin pysäkit sijaitsevat Tyynenmerenkadun risteyksen vieressä.

Kun linja 9 siirtyy kulkemaan Saukonpaateen, Länsiterminaalille siirtyy kulkemaan uusi linja 7 (Länsiterminaali – Rautatieasema – Kruuununhaka – Pasilan asema). Se kulkee Rautatieaseman ja Huutokonttorin välillä yhteistä reittiä linjan 9 kanssa ja jatkaa matkaansa Huutokonttorilta Tyynenmerenkatua pitkin Länsiterminaalille.

Linjojen 8 ja 6T reitit pysyvät Jätkäsaaressa entisellään.

Muutoksia luvassa myös tulevina vuosina

Jätkäsaaren raitiolinjoille on luvassa muutoksia myös tulevina vuosina, kun alueen rakentaminen etenee. 2020-luvun alkupuolella uutta rataa rakennetaan muun muassa Atlantinkadulle.

Lopullisessa tilanteessa linjat 8 ja 9 jatkavat Saukonpaadelta Atlantinkatua pitkin Länsiterminaalille ja linja 7 taas Länsiterminaalilta Atlantinkatua pitkin Jätkäsaaren vielä rakentamattomille alueille.

Raitiolinjaston muutoksista nyt ja tulevaisuudessa voi lukea lisää HSL:n verkkosivuilta osoitteesta hsl.fi/raitiolinjat2017

Kartta Helsingin raitiolinjoista 14.8.2017 alkaen (pdf-tiedosto)

Kommentit

Kuten olet odottanut, kaikki nämä liikennemuutokset tekevät Midtownin liikkumisesta bussilla absoluuttisen painajaisen tällä https://www.leasedadspace.com/members/JerryHayes viikolla. MTA: lla on käynnissä luettelo suunnitelluista kiertoteistä eri reiteille, joihin U.N.-viikko http://forums.defiance.com/member.php?48542205-GaryHandel vaikuttaa, mukaan lukien M34-, M15- ja M42-viivat, jotka löytyvät viraston https://www.game-state.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=81335 verkkosivuilta.

Katsomalla tätä toista kertaa, he saivat sen aivan Qldissä! Raitiovaunulla on oma oma radansa, paikoissa, jotka on kokonaan poistettu muista tieliikenteistä, ja muissa tieliikenteessä olevilla paikoilla raitiovaunuilla on omat erikoisradansa, jotka on erotettu muusta liikenteestä. Todella, se on loistavaa, miten he tekivät sen!
https://learning.climate-kic.org/en/community/discussions/411-meeting-the-challenge
http://yourmidwestmedia.boardhost.com/viewtopic.php?pid=154290

Guys forget time when you have to pay for the money for the games now its fully free for everyone http://theyahtzee.com .Her are lots of option for you

The most useful thing here is the brawl stars hack at http://brawlstarshacked.com/ online and it can all be useful when you want to get the gems to fight in the game of multiplayer.

Huutokonttorin kohdalla on merkitty uuteen raitioliikennekaavioon kaikki linjat pysähtyviksi miellyttävästi samalla pysäkillä - eikä eri puolilla risteystä? (Samoin toisaalla Töölön tullin linjat?)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.