HSL:n Oma matkakortti –sovelluksella voi nyt tarkistaa HSL-kortin tiedot

NFC-toiminnolla varustetulla Android-puhelimella voi nyt tarkistaa uuden sinisen HSL-korttinsa tiedot HSL:n Oma matkakortti –sovelluksella. Sovellus ei toimi muiden käyttöjärjestelmien puhelimissa.

Jotta HSL-kortin kortin tiedot voi sovelluksella tarkistaa, se on päivitettävä uuteen versioon.  

HSL-kortin tiedot voi tarkistaa myös kortinlukijalaitteella tai monilippuautomaatilla.

Lue lisää matkakorttien vaihtamisesta HSL-kortiksi

 

Kommentit

Huawei P smart, käyttis 8.0, nfc päällä, mutta sovellus ei reagoi korttiin mitenkään.

huawei y6 2018 kännykällä ei toimi oma matkakortti sovellus pankaa se toimimaan nopeasti

Koska voin taas katsoa saldoni Ipad:llä (air2)?

Pystyin aikaisemmin katsomaan saldoni Ipad:llä (air2).
Voinko koskaan tulevaisuudessa tehdä niin taas?

Sovellus ei toimi oikein Nokia 6.1 puhelimessa, jossa on käyttöjärjestelmänä Android 9. Kun NFC on kytketty päälle puhelimessa, Oma matkakortti -sovelluksessa näkyy vain ohje "Paina puhelin kiinni korttiin". Kun HSL-kortin painaa kiinni puhelimeen, Oma matkakortti -sovellus ei reagoi millään tavalla.

Hei, Nokian puhelmissa on ollut jotain ongelmia Oma matkakortti -sovelluksen kanssa. Toistaiseksi emme valitettavasti voi sanoa tähän muuta kuin että vikaa selvitetään.

Minulla on aiemmin ollut matkakortinlukija puhelimessani, on siis Android-puhelin ja NFC-toiminto , nyt ei vaan lataa uutta versiota . Vanha vaan ilmestyy ja ilmoittaa "kortti tuntematon"
Mitä tehdä ??

Millainen käyttöjärjestelmä sinulla mahtaa olla puhelimessasi? Pitää olla vähintään 4.1 tai uudempi. 

Kyllä toimii ongelmitta Nokian Android puhelimella, jossa on NFC-ominaisuus. Kiitos!

Sovellutus lukee kyllä kortin mutta kertoo punaisella tekstillä "Ei enää voimassa" vaikka ladattu kausi on 9.11 - 22.11 ja nuo päivämäärät näkyy luettaessa eli tänään pitäisi olla vielä voimassa!!

Milloin tämä palvelu saadaan muihinkin kuin Androi puhelimiii; lähinnä kiinnostaa IPhone?

Vai olisiko syy sittenkin tieto nimisessä putiikissa joka on koko paketin toimittaja hsl:lle. Ko. firmahan on tullut tutuksi mm. vr :n hyvin sujuneesta lipunmyynnistä

Ja miksi hsl yleensä sulki erittäin hyvin toimivan netti portaalin jossa näki myöskin matkakortin tiedot? Eikä syy voi olla lippujärjestelmän uudistus vanhaakin olisi voinut ajaa rinnalla todella hyvin. Kyse vain palveluhalukkuudesta

Milloin otetaan uudestaan käyttöön netissä HSL-tunnuksella (tai muuten) toimiva palvelu, jossa matkakortin tiedot voi tarkistaa? Tällainenhan oli ennen ja sitä luvattiin uudestaan. Sovelluksilla toimivista palveluista viis, en voi niitä käyttää kun puhelimellani eivät sovellukset toimi (enkä varmastikaan ole ainoa)!!

HSL-kortti-palvelu, jolla voi tarkistaa korttinsa tiedot HSL:n nettisivuilla, on tulossa. Kortin saldotiedot voi tarkistaa myös kortinlukijalla, lipunmyyntiautomaatilla tai HSL-kortin palvelu- ja myyntipisteessä.

 

Ai eli pysäytät bussin ja tarkistat kortin tiedot, iltalenkillä ollessasi?
Miten tarkistat esiim juna-asemilla olevilla kertalippuautomaateilla?

Ei toimi ei! Sulkee sovelluksen, kun yrittää lukea korttia molemmissa puhelimissa (Sony ja Samsung). Edellinen versio toimi hyvin.

Jotta sovellus voisi lukea korttia, Android-puhelimessa pitää olla NFC- tuki ja vähintään käyttöjärjestelmä 4.1. Jos nämä ehdot täyttyvät, saattaa olla kyse myös siitä, että sovelluksessa oli teknisiä alkukankeuksia. Oma Matkakortti-sovelluksen uusi versio kaatui luettaessa korttia joillain tietyillä puhelinmalleilla. Uusimmassa 21.11 kauppaan päivitetyssä versiossa tämä vika pitäisi olla korjattu.

Jep, nyt toimii kun latasin tuon 21.11 päivitetyn version. Kiitos!

Miksi sovellusta ei ole rinnalla kehitetty myös ios-käyttöjärjestelmää käyttäville puhelimille eli iphonelle?

Tätähän HSL lupasi jo pari vuotta sitten, kun edellinen android-sovellus ajettiin alas ja nykyinen tuotiin saataville.

Mutta mitään ei ole vieläkään kuulunut eli
kysymys kuuluu, kauanko asiassa vielä menee?

iPhone puhelimilla joissa on NFC käytössä ei pystytä lukemaan näiden HSL:n RFID-pohjaisten uusien matkakorttien sisältöä, tämä vaatisi laajemman teknisen tuen kuin pelkkien NFC tunnisteiden luku.

Miksi hsl ei sitten tee tarvittavia toimenpiteitä kortti/ lippujärjestelmäänsä jotta palvelut tukevat kaikkia suuria matkapuhelin valmistajien käyttöjärjestelmiä?

Eikös ongelma ole Applen päässä? Tietääkseni NFC-tägejä on pystynyt lukemaan vasta iPhone 7sta lähtien ja kolmansien osapuolien softille ominaisuus avattiin viime keväänä.

HSL, ei täsmää! Minulla on Android-puhelin, mutta en pysty latamaan sovellusta. Puhelimeeni tulee teksti: "Laitteesi ei ole yhteensopiva tämän version kanssa".
Kiitos tästäkin pas**sta, HSL

Niin, luultavasti puhelimessasi ei ole NFC-toiminnallisuutta, jota ilman Oma matkakortti -sovellus ei tietenkään toimi.

Sovellus vaatii Android-puhelimesta NFC- tuen ja lisäksi vähintään käyttöjärjestelmän 4.1.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.