HSL ja HIFK aloittavat lippuyhteistyön

HSL ja HIFK ovat aloittaneet lippuyhteistyön, joka kannustaa lätkäfaneja joukkoliikenteen käyttöön. HIFK:n Bättre Folk -kannattajayhteisön jäsenet pääset kotipelipäivinä joukkoliikenteellä maksutta Nordenskiöldinkadun jäähallille Helsingin alueelta.

”Me kannustamme IFK:n faneja saapumaan peleihin julkisilla kulkuvälineillä. Nordis sijaitsee erinomaisten julkisten yhteyksien varrella ja tästä on kiittäminen Helsingin erinomaista ja toimivaa julkisen liikenteen verkostoa”, kommentoi HIFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli.

Koodilippuyhteistyö on uutta myös HSL:n näkökulmasta. ”Olemme iloisia, että Helsingin IFK kannustaa uudessa palvelussaan fanejaan joukkoliikenteen käyttöön. HSL panostaa vahvasti uusiin digitaalisiin ratkaisuihin, joilla pyrimme tekemään matkustajan arjesta helpompaa ja matkustamisesta sujuvampaa. HSL:n lippukoodi antaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille uuden tavan hankkia ja tarjota matkalippuja joukkoliikenteeseen Helsingin seudulla”, sanoo HSL:n myyntipäällikkö Matias Sarkkinen.

Matkalippuun oikeuttavan voucher-koodin voi lunastaa HIFK:n mobiilisovelluksessa vain jäsenien käytössä olevassa toiminnossa. Kukin Bättre Folk -yhteisön jäsen voi käyttää yhden matkalipun saapuessaan hallille ja toisen kotimatkalla. Palvelu on käytettävissä vain kotipelipäivinä kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja kaksi tuntia matsin jälkeen. Koodeja on noudettavissa rajallinen määrä jokaisessa kotiottelussa.

Ohjeet, miten liittyä Bättre Folkin jäseneksi ja HIFK:n mobiilisovelluksen käyttäjäksi löytyvät HIFK:n verkkosivuilta.

Lisätietoa HSL-sovelluksesta. Voit ladata sovelluksen maksutta Android- tai iPhone-puhelimeesi sovelluskaupasta.

Kommentit

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.