Olet valmiina matkaan.

HSL:n matkaliput, Reittiopas ja juuri sinulle kohdennettu liikennetieto yhdessä sovelluksessa. Voit ladata HSL-sovelluksen maksutta App Store, Google Play ja AppGallery -sovelluskaupoista.

 

App Store Play Store AppGallery

Puhelimesi on matkalippu.

Maksaminen käy hetkessä sovellukseen liittämälläsi maksukortilla tai puhelinlaskun yhteydessä.

Sovelluksessa myytävät HSL:n matkaliput

  • Kertaliput aikuisille ja lapsille sekä 70 vuotta täyttäneille
  • Lisävyöhykeliput kausilipun jatkoksi aikuisille ja 70 vuotta täyttäneille
  • Vuorokausiliput (1-7 vuorokautta) aikuisille ja lapsille
  • Kausiliput: 30 vuorokautta aikuisille, 13 - 17-vuotiaille lapsille ja opiskelijoille, jatkuva tilaus aikuisille ja 13 - 17-vuotiaille lapsille sekä jatkuva säästötilaus aikuisille Lue lisää

Liput ovat saman hintaisia kuin HSL-kortilla ostettavat liput. HSL-sovelluksella ostetuilla lipuilla pääset käyttämään HSL:n lippua edellyttäviä liityntäpysäköintialueita jo muutamissa kohteissa, joissa kortinlukijan rinnalle on asennettu mobiililipun QR-lukijat. Lue lisää.

Löydä perille.

Oletpa menossa mihin tahansa Helsingin seudulla, Reittiopas osaa neuvoa parhaan reitin ja tietää myös, minkä matkalipun reitille tarvitset. Matkalippusi saat ostettua silmänräpäyksessä.

Tiedä sinulle tärkeät asiat.

Sovellus tuntee sinut ja tietää, mistä olet kiinnostunut. Yhdellä silmäyksellä näet esimerkiksi suosikkilinjojesi ja asuinpaikkasi liikennetiedotukset. Pysyt ajantasalla entistä helpommin.