Lisävyöhykelipun ostaminen ennen 27.4. ladattuihin mobiilikausilippuihin

Lisävyöhykelippua ei voi ostaa ennen 27.4. HSL-sovellukseen ladattuihin kausilippuihin. Lisävyöhykelippujen ostaminen onnistuu käymällä HSL:n palvelupisteessä sulkemassa kausilipun, ja lataamalla sovellukseen uuden vyöhykemallin mukaisen lipun.

Lisävyöhykelippua ei voi ostaa ennen 27.4. HSL-sovellukseen ladattuihin kausilippuihin.
Lisävyöhykelippuja voi ostaa käymällä HSL:n palvelupisteessä sulkemassa kausilipun. Sen voi tehdä veloituksetta 2 kuukauden ajan 27.4. lähtien. Tällöin ostetun lipun summa palautetaan ja asiakas maksaa käytetyistä päivistä. Tämän jälkeen voi ostaa uuden vyöhykemallin mukaisen kausilipun, johon on mahdollista ostaa lisävyöhykelippuja. Hyvitystä ei voi hakea takautuvasti. Sama menettely koskee myös kausilipun jatkuvana tilauksena tehneitä asiakkaita.

Sovelluksessa voi olla kerrallaan voimassa vain yksi lisävyöhykelippu. Virheellisesti ostettuja lisävyöhykelippuja ei hyvitetä.

Jos asiakas on ottanut kausilipun jatkuvan tilauksen käyttöönsä ennen uusia vyöhykkeitä eikä lipun uusi matkustusalue sovi hänen tarpeisiin, voi sen käydä muuttamassa veloituksetta HSL:n palvelupisteessä 2 kuukauden ajan vyöhykeuudistuksesta. Ostetun lipun summa palautetaan ja asiakas maksaa käytetyistä päivistä. Tämän jälkeen asiakas voi aloittaa uuden jatkuvan tilauksen uudella matkustusalueella. Hyvitystä ei voi hakea takautuvasti.

Juuri ennen uusien vyöhykkeiden käyttöönottoa ei voi ostaa vuorokausilippua uusille vyöhykkeille. Vuorokausilippuihin tulee vyöhykeuudistuksen ylimenokaudeksi ostorajoitus eli ei ole mahdollista ostaa vyöhykeuudistuksen yli menevää vrk-lippua eikä lipun voimassaolo voi alkaa uusien vyöhykkeiden puolella.

 

 

 

 

 

Kommentit

User's mobile cannot be verified (missing mobile)
Ei hyväksy numeroa. Vanha voimassaoleva kuukauden lippu kadonnut sovelluksesta. Ostohistoria tyhjä. Asiakaspalvelu sanoo että näitä on paljon. Mitä teen?

Kannattaa kokeilla sitä, että kirjautuu palveluun uudelleen. Tämä on useissa tapauksissa tuonut lipun uudelleen näkyviin.

Taas pistää Tieto parastaan. Onneksi en ole itse siirtynyt mobiililippuun. Toivottavasti ongelmaa ollaan edes korjaamassa.

Selvyyden vuoksi kysyisin, että voiko lisävyöhykelipun ostaa matkakortin kausilipulla, joka on ladattu matkakortille ennen 27.4.?

Kyllä voi. Uutisen ohjeet koskevat vain HSL-sovelluksella ostettuja lippuja. HSL-kortilla olevaan kausilippuun voi ostaa lisävyöhykelippuja riippumatta siitä, milloin kausi on ladattu.

HSL sovelluksen uusin IOS-versio 2.0.2
Sovelluksen asetuksista puuttuu vasemman yläkulman ”peruuta” ja oikean yläkulman ”tallenna” painikkeet.

Eli et pysty tallentamaan tietojasi etkä nimiöimään maksukortteja.

Tämä on uusi bugi verrattuna 2.0.1 versioon.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.