Palvelupisteissä muutoksia kuun vaihteessa: Pasila menee kiinni, Rautatieasema aukeaa, Itäkeskuksen aukioloajat muuttuvat

Pasilan palvelupisteemme suljetaan torstaina 6.8., eli se on viimeistä päivää auki keskiviikkona 5.8. Pasilaa lähin palvelupisteemme on jatkossa Helsingin päärautatieasemalla. Se palvelee asiakkaitamme korona-ajan sulun jälkeen maanantaista 3.8. alkaen.

Rautatieaseman palvelupisteellä on kattavat aukioloajat. Se on avoinna 3.8. alkaen maanataista perjantaihin klo 7.30-19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 9.30-17.

Piste sijaitsee Helsingin päärautatieaseman länsisiiven katutasossa samalla käytävällä tarkastusmaksutoimistomme, VR:n lipputoimiston ja Helsingin kaupungin matkailuinfon kanssa. Käyntiosoite on Elielinaukio 3.

Saat kaikki Pasilan palvelut jatkossa Rautatieaseman pisteestä, eli voit hoitaa siellä Kelan ja Helsingin sosiaalitoimen maksusitoumuksiin, Helsingin kaupungin asiointilippuihin sekä muihin laskutuslupiin liittyviä asioita. Rautatieaseman ja Itäkeskuksen palvelupisteissä sekä kuntien asiointipisteissä hoituvat kaikki muut HSL-korttiasiat.

Pasilan piste ehtii ennen sulkemistaan palvella puolitoista viikkoa normaalein, koronaa edeltäviin aukioloajoin, sillä se on avoinna 27.7.-5.8. arkisin klo 8.30-16.

Itäkeskuksen palvelupiste palaa normaaleihin aukioloaikoihin torstaista 30.7. alkaen. Piste palvelee jatkossa maanantaista perjantaihin klo 10-17.15.

Voit hoitaa nykyään monia joukkoliikenneasioitasi myös muuten kuin käymällä palvelupisteessä, eli HSL-sovelluksella ja lippuautomaateilla. Voit ostaa HSL-kortille kätevästi kautta ja arvoa HSL-korttipalvelussa, josta voit myös tilata ensimmäisen henkilökohtaisen HSL-korttisi.

Rautatieaseman palvelupisteen sijainti:

 

 

 

Kommentit

You will receive all of Pasila 's services at the Railway Station Point in the future, i.e. you will be able to take care of issues related to Kela's and Helsinki's social service commitments, transaction tickets from the City of Helsinki and other invoicing permits. https://beststudentadvisors.com/pay-to-do-homework-help.php

Voiko HSL-kortillinen opiskelija päivittää korttiinsa alennusoikeuden jotenkin itsepalveluna niin, että on vaikka aluksi antanut luvan läsnäolotiedon sähköiseen siirtymiseen? Elokuussa fyysiset ruuhkat tulisi yhä jotenkin estää.

Valitettavasti opiskelijan alennusoikeuden päivittäminen HSL-kortille ei vielä onnistu itsepalveluna, mutta kehitämme sitä kyllä, joten  toivottavasti se on tulevaisuudessa mahdollista. Jos palvelupisteessä käyminen ei  nappaa, suosittelemme HSL-sovellusta, jonne  opiskelija voi ostaa opiskelijahintaan 30 päivän kausilipun. Kertalipuista ei saa opiskelija-alennusta HSL-kortilla eikä HSL-sovelluksessa, mutta kausilipun saa opiskelijahintaan mobiilisti. 

Pitää taas pvittää kortti ja ruuhka tstolla hirvittää. Milloin olisi hiljaisempaa ja väljempää elokuussa käydä teillä ahdistumatta?

Hiljaisinta palvelupisteissä on aamulla ja aamupäivällä. 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.