Uusi, henkilökohtaisempi hsl.fi

Olemme kehittäneet HSL.fi:stä yhä henkilökohtaisemman, jotta pysyisit paremmin ajan tasalla juuri sinuun liittyvistä joukkoliikenteen asioista.

Uudistuneen reittihaun ja lähipysäkkien avulla löydät entistä helpommin juuri sinulle sopivimman reitin ja aikataulut - liikuitpa joukkoliikenteellä, kävellen tai pyöräillen.

Uudistuksen lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet ja toiveet.

Pysy ajan tasalla

Kirjautuneena näet heti palvelun etusivulta sinulle merkitykselliset liikenteen muutokset ja muut ajankohtaiset asiat.

Voit lisätä itsellesi tärkeät alueet, pysäkit ja linjat Omat valinnat -sivulla.

Sinulle sopivin reitti entistä helpommin

Reittihaku näyttää matkan vaiheet entistä havainnollisemmin, jotta sopivimman joukkoliikenteen reitin valinta olisi sinulle helpompaa.

Voit myös matkan keston ja säätiedon perusteella päättää, onko pyöräily tai kävely sinulle sopivin vaihtoehto. Uutena vaihtoehtona on pyöräilyn yhdistäminen joukkoliikenteeseen.

Tarkasta liikenteen tilanne

Liikenne-sivulta voit helposti tarkastaa liikenteen tilanteen juuri nyt.

Valitsemalla sinulle oleelliset kulkumuodot näet vain sinulle oleellista tietoa. Voit myös hakea tiettyä linjaa, pysäkkiä tai aluetta.

Lähipysäkit ja linjat

Uusi lähipysäkit ja linjat -osio tarjoaa kätevimmän tavan nähdä tutulla reitillä, mihin liikennevälineeseen kannattaa nousta. Näet yhdellä klikkauksella lähialueesi pysäkkiaikataulut ja ajoneuvot kartalla.

Kokeile toimintoa ja näe, mitä bussilinjoja läheltäsi kulkee juuri nyt. 

Nopeutta ja helppoutta asiointiin

Asiakkuutesi yhdellä vilkaisulla

Omat tiedot -osiossa näet kaikki asiakkuuteesi liittyvät asiat samassa paikassa. Voit mm. tarkastella tai ladata HSL-korttia, muokata tietojasi ja lisätä sinulle tärkeitä alueita, pysäkkejä ja linjoja.

Myynti- ja palvelupistehaku

Myynti- ja palvelupistehausta löydät helposti lähimmän paikan, jossa voit ostaa HSL:n lippuja tai hoitaa asiakkuuteesi liittyviä asioita.

Asiakaspalvelu

Uudelta asiakaspalvelu-sivulta saat avun nopeasti ja löydät helposti juuri tarpeeseesi sopivan tavan ottaa yhteyttä. 

Löytötavarat

Unohtuiko puhelimesi bussiin tai lompakkosi lähijunaan? Löytötavarat-sivu kertoo, minne missäkin tilanteessa kannattaa olla yhteydessä.

Liityntäpysäköintipaikat kartalla

Löydä lähin pyöräparkki tai pysäköintipaikka autolle Liityntäpysäköinti-sivun kartasta. Joillakin asemilla näet myös vapaiden paikkojen määrän.

Olemme tehneet palveluun lisäksi myös muita lukuisia asiointiasi helpottavia uudistuksia. Kehitys ei pääty tähän, sillä luvassa vielä paljon uutta!

Kokemuksesi on meille tärkeä

Suunnittelemme palveluitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kerro siis kokemuksistasi ja jaa mielipiteesi. Palautetta uudesta hsl.fi-palvelusta pääset antamaan mustasta Anna palautetta -painikkeesta, joka sijaitsee selainikkunan oikeassa alalaidassa.