Ratikat 7 ja 9 poikkeusreitillä keskustassa 27.6. jälkeisenä yönä

Ratikat 7 ja 9 ovat poikkeusreitillä keskustassa sunnuntain 27.6. jälkeisenä yönä klo 24 alkaen kiskotyön vuoksi. Linjat eivät aja Länsiterminaalin suuntaan Rautatieaseman kautta. Linja 7 ajaa suoraan Aleksanterinkatua Mannerheimintielle, josta se kääntyy Simonkadulle. Linja 9 ajaa Kruununhaan kautta, ja edelleen Aleksanterinkatua ja Mannerheimintietä Simonkadulle. Toiseen suuntaan (Pasilaan) ajetaan normaalia reittiä.

Ratikat 7 ja 9 ovat poikkeusreitillä keskustassa sunnuntain 27.6. jälkeisenä yönä klo 24 alkaen liikenteen loppuun kiskotyön vuoksi. Poikkeusreitit koskevat vaunuja, jotka ajavat Jätkäsaaren (Länsiterminaalin) suuntaan.

Linja 7 ajetaan reittiä Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Simonkatu. Pois jäävät reittiosuus Mikonkatu – Kaivokatu sekä pysäkit Mikonkatu (H0425) ja Rautatieasema (H0302).

Linja 7 pysähtyy poikkeusreitin varrella olevalla pysäkillä Ylioppilastalo (H0402) Aleksanterinkadulla.

Linja 9 ajetaan Kruununhaan kautta reittiä Liisankatu – Snellmaninkatu – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Simonkatu. Pois jäävät reittiosuus Kaisaniemenkatu – Kaivokatu sekä pysäkit Kaisaniemenpuisto (H0306), Kaisaniemenkatu (H0304) ja Rautatieasema (H0302).

Linja 9 pysähtyy poikkeusreitin varren pysäkeillä Kruununhaassa ja Aleksanterinkadulla.

Molemmat linjat ajavat Pasilan suuntaan normaalisti. Maanantaiaamuna liikenteen alkaessa on jälleen normaaliliikenne. Tämä vain osan vuorokautta voimassa oleva poikkeus ei näy Reittioppaassa.

Kartta linjojen 7 ja 9 poikkeusreitistä ja poistuvista pysäkeistä