Päivitetty: toinen Hakaniemen metroaseman hisseistä jälleen käytössä

Hakaniemen metroaseman toinen hissi poissa käytöstä teknisen vian takia. Hakaniemeen pääset esteettömästi myös esimerkiksi Sörnäisten asemalta keskustan suuntaan kulkevalla raitiovaunulla tai bussilla.

Päivitys 18.12. klo 16.30: toinen hisseistä toimii jälleen

Hakaniemen metroaseman hissit ovat poissa käytöstä teknisen vian takia eikä metroasemalla ei ole toistaiseksi esteetöntä kulkua katutason ja metron välillä.

Hissien arvioidaan olevan käytössä jälleen maanantaina 20.12.

Esteettömästi Hakaniemestä ja Hakaniemeen

Idän suunta

Idästä metrolla Hakaniemeen: ota Sörnäisten asemalta Hämeentietä Rautatientorin suuntaan kulkeva raitiovaunu tai bussi. Raitiovaunut kulkevat laiturilta 12, joka on Kurvista katsottuna Hämeentiellä hieman Haapaniemen kentän suuntaan.

Itään kulkevaan metroon Hakaniemestä pääset helpoiten Sörnäisistä: ota bussi Hakaniementorin laidalta tai raitiovaunu 6 tai 7 ja matkusta Sörnäisten asemalle. Hissin metroon löydät Vaasanaukion laidalta B-sisäänkäynniltä.

Lännen suunta

Keskustan suuntaan Hakaniemestä: ota raitiovaunu tai bussi Hakaniementorilta kohti keskustaa. Metroon vaihtaminen on helpointa Rautatientorin asemalla Asema-aukion A-sisäänkäynniltä.

Keskustasta ja keskustan länsipuolelta Hakaniemeen: ota raitiovaunu 3, 6 tai 9 Kaivokadulta päärautatieaseman edestä tai bussi Rautatientorilta.