Herttoniemen metroaseman läntisen sisäänkäynnin perusparannus alkaa ma 2.5. – sisäänkäynti pysyy käytössä

Peruskorjaustyöt metroaseman läntisellä C-sisäänkäynnillä eli Hiihtäjäntien sekä bussien 500, 510 ja 81 pysäkkien viereisellä sisäänkäynnillä alkavat ma 2.5. Sisäänkäynnin hissi ja porrasyhteys pysyvät käytössä koko perusparannuksen ajan.

Peruskorjaustyöt Herttoniemen metroaseman läntisen päädyn C-sisäänkäynnillä alkavat maanantaina 2.5. Läntinen sisäänkäynti on Hiihtäjäntien sekä bussien 500, 510 ja 81 pysäkkien viereinen sisäänkäynti. Työt eivät vaikuta kulkuun Hiihtomäentien puolen sisäänkäynneillä tai metrolaituritasolla.

Työt aloitetaan väliaikaisten portaiden rakentamisella nykyisistä portaista katsottuna hissin toiselle puolelle. Väliaikaisten portaiden tultua käyttöön vanhat portaat poistuvat käytöstä. Perusparannuksessa kunnostetaan portaiden lisäksi myös sisäänkäynnin katto- ja seinärakenteet.

Perusparannuksen arvioidaan valmistuvan kesän 2022 aikana. Porraskulku ja hissi pysyvät matkustajien käytössä myös aseman läntisessä päädyssä koko sisäänkäyntirakennuksen perusparannuksen ajan.