HSL:n palvelupisteissä voi maksaa myös Edenredin Ticket Transport -kortilla

HSL on solminut kumppanisopimuksen Edenredin kanssa. Sen ansiosta Edenredin Ticket Transport -kortilla voi ladata henkilökohtaista HSL:n matkakorttia HSL:n palvelupisteissä.

Miten Ticket Transport toimii?

Edenredin Ticket Transport -kortti on helppokäyttöinen ja turvallinen maksukortti, jolla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen työmatkaetua. Työnantaja rekisteröityy Ticket Transportin käyttäjäksi verkossa ja lataa sen jälkeen työntekijöiden Ticket Transport -korteille työmatkaetua haluamansa euromäärän.

Työntekijän Ticket Transport -kortti toimii pankkikortin tapaan. Kortilta veloitetaan lipun hinta, ja maksutapahtuma vahvistetaan allekirjoituksella. Kortti kelpaa maksuvälineenä HSL:n palvelupisteissä, R-kioskeilla ja Stockmannin palvelupisteissä.

Monta tapaa tarjota työmatkaetu

HSL:llä on kumppanisopimukset myös Eazybreakin, ePassin ja Smartumin kanssa. Kaikkien palvelut toimivat valtakunnallisesti, ja työntekijäetujen tilaus, hallinnointi ja raportointi hoidetaan verkossa. Kaikilla kumppaneilla on etuvalikoimissaan lounas- ja virike-etujen lisäksi myös joukkoliikenteen työmatkaetu.

Työmatkaedun voi tarjota myös HSL:n työmatkaseteleillä. Työnantaja voi ostaa HSL:ltä kymmenen euron arvoisia työmatkaseteleitä, ja jakaa ne edelleen työntekijöilleen. Työntekijä voi käyttää seteleitä joko kauden tai arvon lataamiseen henkilökohtaiselle HSL:n matkakortille.

Joukkoliikenteen työmatkaetu on kätevä kannustin

Työsuhdematkalippu on matkakortille ladattu kausi- tai arvolippu, joka kelpaa sekä työmatkoilla että vapaa-ajalla. Se on kannustava työsuhde-etu, joka suosii verotuksessa sekä työntekijää että työnantajaa. Työsuhdematkalippu on työntekijälle veroton etu 300 euroon asti sekä 751–3 400 euron osuudelta. Työnantajalle ei koidu näistä osuuksista palkan sivukuluja. Lisäksi työnantaja voi vähentää lippujen hankintakulut verotuksessa. Työnantaja voi maksaa lipun kokonaan tai osittain.

Lue lisää työsuhdematkalipusta
https://www.hsl.fi/yrityksille/tyosuhdematkalippu