Antti Tuisku Olympiastadionilla 9.9. ja 10.9. – ohjeita konserttiin saapuville

Antti Tuisku esiintyy Olympiastadionilla Bailantai-konserteissa perjantaina 9. syyskuuta ja lauantaina 10. syyskuuta. HSL on tapahtumassa mukana yhteistyössä: kaikille keikkalipun ostaneille lähetetään koodi, jolla voi aktivoida HSL-sovelluksessa ABCD-vuorokausilipun.

Olemme aloittaneet Warner Musicin kanssa tapahtumayhteistyön, jota pilotoidaan Antti Tuiskun Bailantai-stadionkeikoilla.

Näin saat HSL:n lipun

Lippu.fi lähettää kaikkien lipun ostaneiden ihmisten sähköpostiin lippukoodin viimeistään tapahtumapäivänä kello 12. Koodin avulla voit ostaa HSL-sovelluksessa HSL:n ABCD-vuorokausilipun. Ohjeet lippukoodin lunastamiseen

Lipun voi aktivoida aikaisintaan kello 15 tapahtumapäivänä ja viimeistään kello 3 tapahtuman jälkeisenä yönä. Lippu on voimassa 24 tunnin ajan aktivointihetkestä.

Lippu.fi lähettää lippukoodit lipun ostaneen henkilön sähköpostiosoitteeseen. Jos olet ostanut viisi lippua konserttiin esimerkiksi seurueellesi, saat viisi lippukoodia. Lippukoodi lähetetään lipun alkuperäiselle ostajalle.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos et ole saanut lippukoodia, olethan yhteydessä Lippu.fi:hin sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lippu.fi. Kirjoita viestin otsikkoon teksti Bailantai HSL.

Jos lipun aktivointi onnistui, mutta et saa lippua näkyviin: Jos lippu ei tule näkyviin sovelluksen Lippusi-näkymään, kokeile ensin sulkea sovellus ja avaa se sen jälkeen uudelleen. Älä kirjaudu ulos HSL-sovelluksesta, koska silloin voimassa olevat kerta- ja vuorokausiliput häviävät puhelimestasi.

Kuvalliset ohjeet lippukoodin aktivointiin: Näin lunastat lippukoodin | Liput ja hinnat | HSL.fi

Lisäliikennettä konsertin jälkeen

Mannerheimintietä kulkevilla busseilla on lisälähtöjä konserttien jälkeen. Myös raitiovaunuilla on lisäliikennettä: normaalien vuorojen lisäksi liikennöivät erikoislinjat 2B (Töölön halli - Pasila) ja 10B (Ooppera-Kolmikulma). Lähijunat kulkevat tavallista pidempinä.

HSL_Bailantai_Promo_FB_1080x1080_2.jpg