Antti Tuisku på Olympiastadion 9.9 och 10.9 – instruktioner för konsertdeltagare

Antti Tuiskus Bailantai-konserter hålls på Olympiastadion fredagen den 9 september och lördagen den 10 september. HRT är med i samarbetet: alla som köpt en konsertbiljett får en kod med vilken man kan aktivera en ABCD-dygnsbiljett i HSL-appen.

HRT har inlett samarbete med Warner Music som börjar med Antti Tuiskus Bailantai-konserter.

Så här får du HRT:s biljett

Lippu.fi skickar en biljettkod till alla som köpt en konsertbiljett per e-post senast klockan 12 på evenemangsdagen. Med koden kan du aktivera HRT:s ABCD-dygnsbiljett i HSL-appen. Se instruktionerna för att aktivera din biljettkod

Biljetten kan aktiveras från och med klockan 15 på evenemangsdagen till klockan 3 följande morgon. Biljetten gäller i 24 timmar från aktivering.

Lippu.fi skickar biljettkoder till den person som köpt biljetterna per e-post. Om du har köpt fem konsertbiljetter t.ex. till ditt sällskap kommer du att få fem biljettkoder. Biljettkoden skickas till den ursprungliga köparen.

Om problem uppstår

Om du inte fått en biljettkod ta kontakt med Lippu.fi:s biljettförsäljningstjänst.

Tilläggstrafik efter konserterna

De bussar som kör längs Mannerheimvägen har extra turer efter konserterna. Också spårvagnarna har tilläggstrafik: förutom de normala linjerna trafikerar även linjerna 2B (Tölö hall – Böle) och 10B (Operan – Trekanten). Närtågen har också extra vagnar.

HSL_Bailantai_Promo_FB_1080x1080_2.jpg