Ihmiset muutoksentekijöinä

HSL:n työntekijöistä pääosa on vakituisia ja kokoaikaisia. Vuoden 2023 lopussa meillä oli työntekijöitä 427, joista määräaikaisia 29 ja vakituisia 398. Määräaikaisista työsuhteista suurin osa on projekteihin liittyviä asiantuntijatehtäviä. Määräaikaisia työntekijöitä tarvitaan myös asiakaspalvelussa.

Näytämme itse esimerkkiä viisaaseen liikkumiseen

Kannustamme kaikkia Helsingin seudun työpaikkoja viisaaseen liikkumiseen, joten näytämme myös itse esimerkkiä. Toimipisteemme sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella Helsingin päärautatieasemalla ja Itä-Pasilassa. Kaikille työntekijöillemme on tarjolla joukkoliikenteen matkalippu työsuhde-etuna.

 

Käynnistimme suunnitelmallisen organisaatiokulttuurin kehittämisen, jonka tavoitteena on parantaa työntekijäkokemusta ja saavuttaa strategisia tavoitteitamme tehokkaammin ja paremmin. Organisaatiokulttuuria kehittämällä parannamme myös työntekijöiden työhyvinvointia.

 

Tarjoamme työntekijöillemme tukea jaksamiseen ja työstä palautumiseen, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuripalveluihin. Opastinsillan toimistolla Pasilassa on kuntosali henkilöstön käytettävissä.