HRT-arbetsreseförmån

Arbetsreseförmånen är en personalbiljett som arbetsgivaren betalar för sina anställda. För arbetstagen är förmånen skattefri fram till 3400 euro per år.

Lämna dina kontaktuppgifter så vi hjälper dig att hitta det lämpligaste alternativet med tanke på företagets eller organisationens behov.

Lämna dina kontaktuppgifter   eller beställ HRT-arbetsreseförmån

Kostnadseffektivt sätt att stöda anställdas resor

Spara på parkerings- och resekostnader och erbjud personalbiljett i stället för bilförmånen. I vår webbtjänst betalar du endast priset på periodbiljetten utan tilläggskostnader. 

Priser på periodbiljetter, 30 dygn 2022 (ingår
moms 10 %)

         
AB / BC / D             65,30 €
CD       83,90 €
ABC / BCD       99,70 €
ABCD       142,70 €

Ansvarsfull arbetsgivare erbjuder personalbiljett

Ansvarsfull pendling minskar företagets koldioxidavtryck samt berättar om företagets värden. Framförallt unga arbetstagare uppskattar att arbetsgivaren tar ansvar om miljöfrågor.

När du stöder anställda som åker kollektivt, förbättrar du anställdas upplevelse om jämställdhet.

För arbetsgivaren

Erbjud HRT-arbetsreseförmån utan tilläggskostnader

I webbtjänsten kan du köpa mobila periodbiljetter till anställda utan tilläggskostnader. Du betalar endast för de biljetter som anställda har aktiverat. Vi debiterar biljetterna i efterhand varje månad.

Välj summa med vilken du stöder anställdas pendlingsresor

Som arbetsgivare kan du lägga arbetsreseförmånen ovanpå lönen, erbjuda den som en del av den nuvarande lönen eller ta ut en självriskandel av arbetstagaren. Det finns så många modeller som arbetsgivarna - ta kontakt så kan vi tillsammans ta reda på vad som passar bäst för ditt företag!

Arbetsgivaren betalar inte lönebikostnader

När du erbjuder arbetsreseförmånen ovanpå lönen och förmånen är högst 3400 euro per år per arbetstagare, behöver företaget inte betala lönebikostnader. Dessutom kan företaget minska anskaffningskostnaderna vid beskattning

Beställ och hantera dina beställningar på nätet

Det är enkelt att lägga till nya arbetstagare via vår nättjänst. Du får enkelt rapporter för löneförvaltning och inkomstregistret.

Arbetsreseförmånen enkelt på nätet

Som arbetsgivare kan du enkelt bevilja förmånen i form av en mobil periodbiljett via nättjänsten.

HRT-arbetsresesedeln

Med arbetsresesedeln vars värde är 10 € kan man ladda värde och period på HRT-kortet. Sedeln gäller som betalmedel i flera försäljningsställen, t.ex. i R-kiosker, K-marketar och S-butiker.

Övriga betalmedel

Du kan också köpa HRT:s biljetter med följande betalmedel: Eazybreak, ePassi, Smartum och Edenred.

Hej arbetsgivare, vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter och vi hjälper dig att hitta det lämpligaste alternativet med tanke på ditt företags behov.

 

Du kan också kontakta vår kundservice på numret 09 4766 4303 eller skicka ett meddelande till adressen foretagsforsaljning@hsl.fi.