Enkla resor för dina anställda med HRT:s arbetsreseförmån

Arbetsreseförmånen är en kollektivtrafikbiljett som arbetsgivaren betalar för sina anställda. För arbetstagare är personalbiljetten en skattefri förmån upp till 3400 euro. HRT:s pendlingstjänst gör det enkelt och smidigt både att köpa och använda arbetsreseförmånen.

Jag vill få mer information om arbetsreseförmånen

Kostnadsbesparing

Arbetsreseförmånen är ett kostnadseffektivt sätt att stöda anställdas hållbara resor mellan hemmet och arbetsplatsen.

Spara på kostnaderna för parkering och resor genom att erbjuda arbetsreseförmånen i stället för bilförmånen. För företag är kostnaden avdragsgill och företaget behöver inte betala lönebikostnader för förmånen. I HRT:s pendlingstjänst betalar du endast priset på periodbiljetten utan tilläggskostnader.

AB-biljett 62,70 e/månad/arbetstagare 

Hållbar arbetsvardag

Med en periodbiljett som alltid är giltig i telefon blir vardagen enklare.

Gör vardagsresorna enkla och smidiga för dina anställda genom att erbjuda HRT-arbetsreseförmånen. I HRT:s pendlingstjänst kan dina anställda börja använda förmånen.

Ett ansvarsfullt arbetsgivare erbjuder arbetsreseförmån

Ett ansvarsfullt resande minskar företagets koldioxidavtryck samt förmedlar företagets värden. Framförallt unga anställda värdesätter ansvarsfullhet hos en organisation.

När du erbjuder stöd för dem som åker kollektivt, förbättrar du arbetstagarnas upplevelse om jämställdhet.

För arbetsgivare

Erbjud HRT-arbetsreseförmånen utan tilläggskostnader

I HRT-arbetsreserförmånen får du mobila periodbiljetterna utan tilläggskostnader. Du betalar endast för de biljetter som dina anställda har tagit i bruk. Vi fakturerar biljetterna månatligen i efterhand.

 

Välj med vilken summa du stöder arbetsresor

Som arbetsgivare kan du t.ex. erbjuda arbetsreseförmånen utöver lönen eller som en del av den nuvarande lönen. Det finns så många modeller som arbetsgivare - ta kontakt så att vi kan diskutera mer vad som passar er bäst!

Inga lönebikostnader uppkommer för arbetsgivaren

När du erbjuder en personalbiljett som kostar högst 3400 euro per år per anställd, uppkommer inga lönebikostnader för arbetsgivaren. Företaget kan också dra av kostnaderna i beskattningen.

Beställ och hantera förmånen online

Det är enkelt att lägga till anställda samt hantera beställningar i HRT:s pendlingstjänst på nätet. 

För arbetstagare

Enkel vardag och smidiga resor

Resorna mellan hemmet och arbetsplatsen är enkla och smidiga med kollektivtrafiken. Du kan använda personalbiljetten även under fritiden. Med HRT-arbetsreseförmånen får du en periodbiljett som förnyas automatiskt i mobilen – så har du en sak mindre att komma ihåg!

Hållbart till jobbet

Visste du att den som åker kollektivt går ca 2 000 steg mer per dag än den som åker bil? Vardagsmotionen har en stor betydelse för vår hälsa och hjälper oss att orka mer. 

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter

Lämna dina kontaktuppgifter så kan vi tillsammans se vilket alternativ passar bäst.
Vi kontaktar dig senast under följande arbetsdag.

Du kan också ringa oss på numret 09 4766 4303.

HRT-arbetsresesedel

Med en arbetsresesedel värd 10€ kan man ladda värde och period på HRT-kortet. Sedeln kan användas som betalningsmedel vid de flesta försäljningsställen, t.ex. i R-kiosker och i K-gruppens och S-gruppens affärer.

Övriga betalmedel

Du kan också köpa HRT:s biljetter med följande betalmedel: Eazybreak, ePassi, Smartum och Edenred.