HRT:s kunder får biljetter till Dickursby Festivalen till rabattpris

Kunder som har registrerat sig på Min HRT-tjänsten får rabatt på Dickursby Festivalens biljetter och VIP-bemötande i festivalområdet.


HRT vill röra sina kunder utöver vardagsresor även till fester. Dickursby Festivalen är en festival för finsk musik och i genomförandet har man beaktats miljövänligheten. Till följd av dessa och strålande kollektivtrafikförbindelser passar HRT och Dickursby Festivalen naturligt bra ihop. Den urbana festivalen arrangeras 1–3.8.2014 i Sandkulla idrottspark, vid adressen Idrottsvägen 15, Vanda.

Med HRT:s kollektivtrafik kommer man enkelt till festivalområdet och HRT är även med i festandet. HRT har en egen lounge i festivalområdet där våra stamkunder kan friska upp sig genom att visa sitt resekort. I HRT:s eget läktarområde serveras förfriskningar och smårätter.

Under maj månad har Min HRT:s kunder möjligheten att skaffa biljetter till Dickursby Festivalen till förmånligt samarbetspris: endagsbiljetter för fredag eller lördag 35 € (norm. 45 €) och tvådagarsbiljetter 50 € (norm. 65 €). Biljetter finns i begränsat antal så agera snabbt – logga in på Min HRT i överkant av sidan och lös ut din biljett!

Om du inte ännu har registrerat dig som användare av Min HRT, registrera dig här.

Mer information om Dickursby Festivalen