Omat linjat-palvelun sähköposti-ilmoitukset toistaiseksi poissa käytöstä

Johtuen HSL.fi verkkosivujen sähköpostipalvelimen toiminnassa olevasta teknisestä viasta on sähköposti-ilmoitusten lähettäminen Omat linjat-palvelusta keskeytetty toistaiseksi.

Voimassa olevat häiriötiedotteet näkyvät normaaliin tapaan HSL.fi etusivulla, HSL-sovelluksessa, Reittioppaassa että esimerkiksi HSL:n Poikkeusinfo Twitter-tilillä.

Viikonloppuna 22.-24.3. palvelimella oli häiriön jossa asiakkaille lähetettiin virheellisesti tammikuun ilmoituksia: Uutinen aiheesta.

Kun vanhentuneet viestit saatiin poistettua palvelimelta, havaittiin maanantaina 25.3. viive, joka aiheutti sähköposti-ilmoitusten lähtemisen asiakkaille joissakin tilanteissa noin tunnin myöhässä. Tästä viiveestä johtuen viestien lähetys on toistaiseksi keskeytetty.

Pahoittelemme matkustajille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja tiedotamme erikseen kun Omat linjat palvelun sähköposti-ilmoitukset ovat taas käytössä.

Kommentit

Toivottavasti tämä sähköpostiongelma saataisiin pian korjattua! Nyt aamun K-&I-junien ongelmat ja peruutukset selvisivät vasta asemalla. Toki tiedot olisivat löytyneet HSL.fi-osoitteesta, mutta eipä siellä tule aamuisin vierailtua, kun on tottunut, että info tulee suoraan s-postiin.

Olisi mukava jos palauttaisitte mobiilireittioppaaseen (m.reittiopas.fi) kirjautumismahdollisuuden ja mahdollisuuden käyttää edellisen reittiopaan kätevimpiä ominaisuuksia Omat reitit ja Omat pysäkit.

Hei, Omat pysäkit -toiminto löytyy nyt myös HSL-sovelluksesta.

HSL-sovellus toimii vain Apple tai Android puhelimissa. Mobiilireittiopas toimii muissakin puhelimalleissa (Windows tai Symbian). Juuri uutisoitte että HSL sovellusta ei tehdä enää Windows-puhelimille, mutta on varmaan paljon käyttäjiä joilla ei ole tarvetta vaihtaa toimivaa puhelinta.

Tarkistakaa sähköpostipalvelimen spf recordit että ovat kunnossa niin että lähettävän palvelimen ip löytyy spf recordista jolloin gmail jatkaa niiden lähetystä normaalissa ajassa.

Viestien lähetys ei suinkaan ollut tunnin myöhässä. Useimmat viestit olivat 12 - 24 tuntia myöhässä ja yksi viesti ajoittui tammikuun lopulle.

Hyvä tietysti, että nyt ilmoititte ongelmasta.

Hei, pahoittelut vian matkustajille aiheuttamasta häiriöstä. Alkuperäisestä viasta joka siis saatiin korjattua myöhään sunnuntai-iltana tiedottiin perjantai-iltana 22.3. uutisella HSL.fi sivuilla. Johtuen sähköpostipalvelimen vikaantumisesta tiedotetta häiriöstä ei sähköpostitse matkustajille lähetetty.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.