Linja 38 Uusmäkeen lopettaa 16.8. samalla kun uusi linja 53 aloittaa

Syysliikenteeseen siirtyminen 16.8. tuo paljon muutoksia bussien reitteihin läntisessä Helsingissä ja mm. Espoon Uusmäessä. Linja 38 (Elielinaukio – Pitäjänmäki – Uusmäki) lopetetaan, sen palvelua Uusmäessä korvaa uusi linja 53 (Uusmäki – Pitäjänmäki – Pohjois-Haaga – Oulunkylä – Arabia).

Syysliikenteeseen siirtyminen 16.8. tuo paljon muutoksia bussien reitteihin läntisessä Helsingissä ja mm. Uusmäessä. Myös monet poikittaisyhteydet muuttuvat.

Linja 38 (Elielinaukio – Pitäjänmäki – Uusmäki) lopetetaan, sen palvelua korvaa uusi linja 53 (Uusmäki – Pitäjänmäki – Pohjois-Haaga – Oulunkylä – Arabia), jolta on hyvät vaihtoyhteydet Pitäjänmäellä keskustan suuntaan junalla tai kahdella eri runkolinjalla. Kehäradalle on vaihtoyhteys Pohjois-Haagan asemalla.

Uuden linjan 53 reitti Reittioppaassa:
Uusmäki - Pitäjänmäki - Pohjois-Haaga - Oulunkylä - Arabia

Linjaa 53 liikennöidään arkisin ja laajemmalla liikennöintiajalla kuin linjaa 38. Uusmäen pääyhteys on edelleen Leppävaaran kautta linjalla 203.

Linjalla 59, jonka päätepysäkki siirtyy Pajamäestä Malminkartanoon, pääsee jatkossa Konalasta Ruskeasuolle ja Pasilaan. Konalan pääyhteys, linja 39, muuttuu runkolinjaksi 30.

Lue lisää elokuun muutoksista ja mm. Uusmäen yhteyksistä sivultamme hsl.fi/helsinki2021

Muutokset ja uudet aikataulut näkyvät jo Reittioppaassa.