U-linjan 280 aikataulu muuttuu 28.2.

U-linjan 280 aikataulu muuttuu maanantaina 28.2. Tiheiden muutosten vuoksi U-linjan aikataulu kannattaa aina tarkistaa ennen matkaa Reittioppaasta tai Matkahuollon aikatauluhausta.

Päivitetty 24.2. klo 12: Myös M.Tervo Oy on ilmoittanut muuttavansa kahden lähdön lähtöaikaa Veikkolasta. 

Yksi U-linjan 280 liikennöitsijöistä, Oy Pohjolan Liikenne Ab, on ilmoittanut muutoksista aikatauluun maanantaina 28.2. Arkisin lähtöjen määrä ei vähene paljon, mutta lähtöaikoja muuttuu, myös viikonloppuisin. Lauantaille ja sunnuntaille tulee kaksi vuoroa lisää suuntaansa.

Vain koulupäivinä ajetut lähdöt palaavat liikenteeseen 28.2., mutta niissäkin lähtöajoissa on muutoksia.

Muutokset, joissa on huomiotu myös viimeisin päivitys, näkyvät Reittioppaassa 25.2. alkaen. Linjan U280 aikataulu 28.2. alkaen pdf-muodossa

Lue lisää U-linjan 280 tilanteesta: linkki tiedotteeseemme 11.2.

Vaihtelevasta pandemiatilanteesta johtuen U-linjan 280 aikataulut ovat muuttuneet tiheään ja lyhyellä varoitusajalla. Aikataulut kannattaakin aina tarkistaa ennen matkaa Reittioppaasta ja Matkahuollon aikatauluhausta (linkki johtaa tämän sivuston ulkopuolelle).

Painetut pysäkkiaikataulut sisältävät U-linjan osalta vanhentunutta tietoa tiheiden muutosten vuoksi. Näyttöjen tiedot pitävät paremmin paikkansa - kunhan saamme tiedon muutoksista ajoissa.

U-linjat ovat linjoja, jotka suuntautuvat HSL-alueen ulkopuolelle, ja joille HSL on tehnyt sopimuksen HSL-lippujen kelpaamisesta HSL-alueella. Pääosa U-linjoista on markkinaehtoisia, joissa liikennöitsijä päättää linjan liikennöinnistä. Lue lisää U-linjoista