Junat Helsinkiin eivät pysähdy Ilmalassa su 29.1.

A-, L- ja I-junat Helsingin suuntaan eivät pysähdy Ilmalassa su 29.1. klo 10.00-23.15. Syynä ovat Pasilan aseman lähellä Veturitiellä tehtävät nostotyöt. A- ja L-junat ohittavat aseman jo klo 6.35 alkaen. Helsingistä tulevat junat pysähtyvät Ilmalassa normaalisti.

A-, L- ja I-junat Helsinkiin eivät pysähdy Ilmalassa sunnuntaina 29.1. Pasilan Veturitien nostotöiden vuoksi. Katkos koskee junia seuraavasti:

  • A- ja L-junat Helsinkiin ohittavat Ilmalan pysähtymättä kello 6.35–23.15.
  • I-junat ohittavat Ilmalan pysähtymättä kello 10.00–23.30.

Helsingistä tulevat junat pysähtyvät Ilmalassa normaalisti.

Ilmalan lisäksi myös Pasilan aseman raide 11 on suljettuna liikenteeltä la-su yöstä kello 23.40 ma-aamuun kello 05 asti. Sulun aikana raiteelta normaalisti lähtevät junat Myyrmäen ja Leppävaaran suuntiin käyttävät asemalla muita raiteita. Tiedot kunkin lähdön raiteesta Pasilassa saat aseman näytöiltä ja kuulutuksista.

Vaihtoehtoiset yhteydet Ilmalaan ja Ilmalasta

  • Ilmalasta Pasilan asemalle kulkee bussi 23 suoraan aseman alla olevalta pysäkiltä, laiturista 13. Pidemmän kävelymatkan päästä Ilmalan asemasta Ilmalantorilta kulkee Pasilan asemalle myös ratikkalinja 9.
  • Ilmalasta Pasilaan ja Helsinkiin pääset myös kulkemalla ensin A-, L- tai P-junalla Huopalahteen ja vaihtamalla siellä Helsinkiin kulkevaan junaan.
  • Huopalahden suunnasta Ilmalaan pääset kulkemalla Pasilaan ja vaihtamalla siellä vastakkaisen suunnan A-, L- tai P-junaan.