Tåg i riktning mot Helsingfors stannar inte i Ilmala söndag 29.1

A-, L- och I-tågen i riktning mot Helsingfors stannar inte i Ilmala söndagen den 29 januari kl. 10-23.15. Orsaken är arbeten som görs vid Böle station. A- och L-tågen passerar stationen utan att stanna redan från och med kl. 6.35. Tågen från Helsingfors stannar som vanligt i Ilmala.

A-, L- och I-tågen i riktning mot Helsingfors stannar inte i Ilmala söndagen den 29 januari på grund av arbeten på Lokvägen i Böle. Detta gäller följande tåg:

  • A- och L-tågen i riktning mot Helsingfors passerar Ilmala utan att stanna kl. 6.35-23.15.
  • I-tågen passerar Ilmala utan att stanna kl. 10-23.30.

Tågen från Helsingfors stannar i Ilmala som vanligt.

Också spår 11 på Böle station är stängd från och med natten mellan lördag och söndag kl. 23.40 till måndagsmorgon kl. 05. Under denna tid använder tåg i riktning mot Myrbacka och Alberga andra spår. Mer information om spåren i Böle hittar du på stationsskärmarna och via utrop.

Alternativa förbindelser till och från Ilmala

  • Buss 23 kör från Ilmala till Böle station från hållplats vid plattform 13. Till Böle station går också spårvagn 9 som stannar vid hållplats Ilmalatorget.
  • Från Ilmala kan du ta dig till Böle och Helsingfors genom att först åka A-, L- eller P-tåg till Hoplax och sedan resa med ett tåg mot Helsingfors.
  • Från Hoplax kan du ta dig till Ilmala genom att resa till Böle och sedan byta till A-, L- eller P-tåg i motsatt riktning.

    .