Lähes kaikki Vantaan liityntäpysäköintiautomaatit ovat poissa käytöstä tammikuun ajan

Vantaan kaupungin liityntäpysäköintipaikkojen automaatit ovat poissa käytöstä koko tammikuun ajan, koska ne vaihdetaan uusiin. Poikkeuksena on Martinlaakson liityntäpysäköintialueen automaatti, joka on normaalisti käytössä. Pysäköintiautomaattien käyttö laajenee vaiheittain kaikille Vantaan liityntäpysäköintialueille.

Pysäköintiautomaatit ovat poissa käytöstä Tikkurilan, Myyrmäen, Leinelän ja Rekolan liityntäpysäköintialueilla. Tammikuun ajan voit pysäköidä näillä liityntäpysäköintialueilla maksutta 12 tunnin ajan etkä tarvitse pysäköintiin joukkoliikennelippua. Ilmoita saapumisaikasi pysäköintikiekolla.

Vantaan liityntäpysäköintiin tulee muutoksia vaiheittain

  • Pysäköintiin kaikilla Vantaan liityntäpysäköintiasemilla vaaditaan jatkossa joukkoliikennelippu tai viiden euron maksu.
  • Myyrmäen, Martinlaakson, Louhelan, Vantaankosken ja Tikkurilan liityntäpysäköintialueilla, vaaditaan joukkoliikennelipun lisäksi euron lisämaksu.
  • Pysäköinnin enimmäisaika pitenee kaikilla asemilla 16 tuntiin. Aikaa voi lisämaksulla pidentää 24 tai 48 tuntiin.

Muutokset ovat tulleet jo voimaan Tikkurilan, Myyrmäen, Rekolan ja Leinelän asemilla. Seuraavaksi muutokset astuvat voimaan Louhelan, Vantaankosken ja Kivistön liityntäpysäköintialueilla 24.1. alkaen. Hiekkaharjun, Koivukylän, Korson, Vehkalan ja Martinlaakson liityntäpysäköintialueilla muutokset tulevat voimaan maaliskuussa.