Tarjoamme uusille asiakkaille ilmaisen kokeiluviikon

Kampanjamme Lupa ajaa maksutta kannustaa uusia asiakkaita tilaamaan viikon ilmaiset kyydit ja kokeilemaan joukkoliikennettä. Etu on tarjolla henkilöille, jotka eivät ole 8.3.2021 tai sen jälkeen ostaneet yhtään lippua HSL-kortille, HSL-sovellukseen tai OpenMaaS-rajapinnan kautta esim. Whim-sovelluksella. Nyt on lupa ajaa maksutta!

Kannustamme myös autoilijoita kokeilemaan joukkoliikennettä, jossa ei ole huolta parkkipaikasta tai tankkaamisesta. Nousussa olevia polttoainekustannuksia on joukkoliikenteessä jakamassa isompi porukka. Tavoitteenamme on houkutella 10 000 kokeilijaa joukkoliikenteeseen ja saada heistä mahdollisimman moni tulemaan uudelleenkin. Mitä enemmän joukkoliikenteessä on matkustajia, sitä paremman palvelutason pystymme tarjoamaan.

Kampanjan aikana 8.3.–3.4.2022 uudet asiakkaat voivat tilata HSL:n verkkosivuilta lippukoodin, jolla voi lunastaa 7 vuorokauden ABCD-lipun HSL-sovellukseen. Lippu kelpaa kaikissa joukkoliikennevälineissä HSL-alueella. Lippukoodin voivat saada vakituisesti HSL-alueella tai kehyskunnissa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka eivät ole 8.3.2021 tai sen jälkeen ostaneet HSL:n kerta-, vuorokausi- eikä kausilippua HSL-sovelluksella, HSL-kortilla tai OpenMaas-rajapinnan kautta. Etu on henkilökohtainen.

Lisätietoja ja lippukoodin tilaus