Liityntäpysäköinnin käyttäjä, kerro mielipiteesi pysäköinnistä

Selvitämme syksyllä, kuinka asiakkaamme käyttävät liityntäpysäköintiä ja kuinka tyytyväisiä he siihen ovat. Pysäköintialueilla on tarjolla kortteja, joissa on vastauslomakkeeseen ohjaava koodi. Kiitos, että vastaat, sillä käytämme tietoja liityntäpysäköinnin kehittämiseen.

Liityntäpysäköinnin käyttäjä, saatat löytää autosi tuulilasista tai polkupyöräsi ohjaustangosta syys- tai lokakuussa tutkimuskortin. Kortissa on liityntäpysäköintitutkimuksemme nettiosoite sekä yksilöllinen koodi, joka ohjaa sähköiselle vastauslomakkeelle.

Poimi kortti mukaasi ja vastaa joko verkossa tai mobiilisti. Käytämme tuloksia liityntäpysäköinnin kehittämiseen.

Jaamme tutkimuskortteja 13.9. alkaen 13.10. asti kaiken kaikkiaan 316 liityntäpysäköintialueella. Tutkimuksessa on mukana pysäköintialueita Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Kauniaisista, Keravalta Kirkkonummelta, Sipoosta, Siuntiosta, Tuusulasta, Hyvinkäältä, Järvenpäästä, Mäntsälästä, Nurmijärveltä, Vihdistä ja Porvoosta.

Kysymykset koskevat muun muassa matkojen lähtö- ja määräpaikkoja sekä pysäköinnin ajankohtaa ja kestoa. Selvitämme tutkimuksella asiakkaittemme myös tyytyväisyyttä liityntäpysäköintiin sekä pysäköintikohteen valintaan vaikuttavia syitä.

Kyselyyn vastaaminen vie ainoastaan viitisen minuuttia. Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi!

Liityntäpysäköinnin kehittäminen on meille tärkeää, koska joukkoliikenteen rakenne on muutoksessa. Helsingin seudulla kulkee tulevaisuudessa aiempaa vähemmän pitkiä suoria linjoja ja liikenne muuttuu entistä verkostomaisemmaksi, joten vaihtamisen ja vaihtopaikkojen merkitys korostuu.

Käsittelemme tutkimusaineiston tietosuojaperiaatteitamme noudattaen.