Muutoksia löytötavarapalveluissa 8.9.–10.10.

Bussiin, raitiovaunuun, metroon, lähijunaan, kaupunkipyörän tavarakoriin tai Suomenlinnan lautalle jääneitä tavaroita voi tiedustella 8.9.–10.10.2023 Suomen Löytötavarapisteestä. Löytötavarapisteen toimisto sijaitsee Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa osoitteessa Narinkka 3.

Voit kysyä tavaroitasi käymällä Löytötavarapisteen toimipisteessä sen aukioloaikana, soittamalla palvelunumeroon tai täyttämällä verkossa tiedustelulomakkeen. Aukioloajat ja yhteystiedot Löytötavarapisteen verkkosivuilla.

Löytötavarapiste perii puheluista ja tiedustelulomakkeesta lisämaksun. Kadonneen tavaran tiedusteleminen on maksutonta, kun asioit paikan päällä Löytötavarapisteen toimistossa Kampissa. Saat varmimmin tietoa löytyneistä tavaroista noin kahden vuorokauden kuluttua tavaran katoamisesta.

HSL:n normaalisti käyttämän Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n Helsingin ja Vantaan toimipisteet ovat suljettuina 10.9.–11.10.2023, koska AVI on määrännyt ne tilapäiseen toimintakieltoon.

Jos olet kadottanut jotakin joukkoliikennevälineeseen ennen 8.9.2023, voit tiedustella sitä Suomen Löytötavarapalvelusta taas 11.10.2023 alkaen. Tavaroita ei siis siirretä Suomen Löytötavarapalvelusta Suomen Löytötavarapisteeseen kuukauden sulun ajaksi.