Förändringar i hittegodstjänster 8.9-10.10

Saker som du glömt eller tappat på buss, spårvagn, metro, närtåg, Sveaborgsfärjan eller i stadscykelns korg kan du fråga efter hos Suomen Löytötavarapiste 8.9-10.10.2023. Hittegodsbyrån ligger i köpcentret i Kampen i Helsingfors på adressen Narinken 3.

Om du har glömt eller tappat något under din resa kan du fråga efter det genom att besöka kontoret när det har öppet, kontakta hittegodsbyrån per telefon eller genom att fylla i förfrågningsblanketten på internet. Öppettider och kontaktuppgifter hittar du här.


För samtal och förfrågningsblanketten debiteras en tilläggssavgift. Om du besöker hittegodsbyrån i Kampen för att fråga efter ditt borttappade föremål är det gratis. Bäst får du information om borttappade föremål ca två dygn efter att föremålet försvunnit. 

Hittegodsbyråerna av Suomen Löytötavarapalvelu Oy i Helsingfors och Vanda är stängda 10.9-11.10.2023 eftersom Regionförvaltningsverket har belagt hittegodsföretaget med en månads verksamhetsförbud.

Om du har tappat bort något i ett trafikmedel före 8.9.2023 kan du fråga efter det från och med 11.10.2023 hos Suomen Löytötavarapalvelu. Föremål flyttas inte från Suomen Löytötavarapavelu till Suomen Löytötavarapiste under verksamhetsförbudet.