70 vuotta täyttäneet

70 vuotta täyttäneet HSL-alueella vakituisesti asuvat saavat arvo- ja lisävyöhykelipun alennettuun hintaan klo 9–14 alkaville matkoille. Lipun hinta on 50 % aikuisten samanlaisen lipun hinnasta. Alennusta saa henkilökohtaisella HSL-kortilla ostettavista arvo- ja lisävyöhykelipuista sekä HSL-sovelluksella (versio 2.2.1 tai uudempi).

Voidakseen ostaa alennushintaisia lippuja HSL-kortille 70 vuotta täyttäneiden pitää käydä palvelupisteessä päivittämässä HSL-kortilleen alennukseen oikeuttava asiakasryhmä. Kortin päivittäminen on maksutonta. Sovelluksessa alennuksen saadakseen käyttäjän on tunnistauduttava vahvasti Suomi.fi-palvelussa esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Jotta voi saada alennusta pitää:

  • olla vähintään 70-vuotias,
  • asua vakituisesti HSL-alueella eli Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Sipoossa, Kirkkonummella tai Siuntiossa,
  • päivittää henkilökohtainen HSL-kortti palvelupisteessä.

HSL-kortin asiakasryhmän voi päivittää missä tahansa palvelupisteessä: HSL:n Rautatientorin, Itäkeskuksen ja Pasilan palvelupisteissä, Espoon, Vantaan ja Keravan asiointipisteissä sekä Kauniaisten, Tuusulan, Sipoon ja Siuntion palvelupisteissä.

Palvelupisteiden yhteystiedot: hsl.fi/myyntipaikkahaku