Seniorilippu

70 vuotta täyttäneille kausilippu -45%

Kausilipulla matkustat rajattomasti mihin aikaan tahansa.

Matkusta alle eurolla päivässä


Ostaessasi AB-lipun kerralla koko vuodeksi, saat sen alle 1 € päivässä.

AB 360 vrk 344,70 € (0,96 € päivässä)

Jos teet enemmän kuin kuusi edestakaista matkaa kuukaudessa, 30 vuorokauden kausilippu tulee kertalippuja edullisemmaksi.

AB 30 vrk 34,50 € (1,15 € päivässä)

Katso kaikki hinnat

Kaksi tapaa matkustaa kausilipulla

HSL-kortilla

Voit ostaa kausilipun HSL-kortille verkosta, HSL:n lippuautomaateilta tai muista myynti- tai palvelupisteistä. Jos sinulla ei ole ollut 70-vuotta täyttäneiden alennusta aiemmin, muista käydä päivittämässä alennusoikeus HSL-kortillesi palvelupisteessä.

Kausilipulla matkustaminen on helppoa, sillä sinun tulee vain näyttää HSL-korttisi kortinlukijalle. Lukija tunnistaa voimassaolevan kausilipun automaattisesti.

HSL-sovelluksessa

Voit ostaa kausilipun alennettuun hintaan myös HSL-sovelluksessa. Jos sinulla ei ole ollut 70-vuotta täyttäneiden alennusta aiemmin, saat alennuksen oston yhteydessä tunnistautumalla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Sovelluksen kausilipulla on vaivatonta matkustaa. Sinun tulee näyttää lippu kuljettajalle noustessasi bussiin. Muissa kulkuneivoissa lippua ei tarvitse näyttää.

Näin ostat 70 vuotta täyttäneiden kausilipun

Myynti- ja palvelupisteet

Voit ostaa kausilipun HSL-kortille HSL:n lippuautomaateilta tai muista myynti- tai palvelupisteistä. Alennusoikeuden päivittäminen on mahdollista vain HSL:n tai kuntien palvelupisteissä.