L-, S- ja U-junat kulkevat mutta epäsäännöllisesti Kauklahden ja Kirkkonummen välillä ma 17.11. klo 6.00-

Rantaradalla tehdään sunnuntaina 16.11. ratatöitä, minkä vuoksi junaliikenne on kokonaan poikki Kauklahden ja Kirkkonummen välillä lauantain 15.11. klo 23 ja maanantain 17.11. klo 5 välillä. L-, S- ja U-junat korvataan bussilla 911X.

Ratatöiden takia junaliikennettä ei ole vielä saatu aloitettua Kauklahden ja Kirkkonummen välillä.  L-, S-, ja U-junat eivät edellenkään kulje Kauklahden ja Kirkkonummen välillä ma 17.11. klo 5:40. Tarkennettu aloitusaika ilmoitetaan niin pian kun HSL saa siitä tiedon. Myöskään korvaavaa bussiliikennettä ei ole saatu järjestettyä.

Junaliikenne on päästy aloittamaan 17.11. klo 6:00 alken. Junat kulkevat hitaasti Kauklahden ja Kirkkonummen välillä turvalaitevian vuoksi. Myöhästelyt 15-30 minuuttia.

Sunnuntaina 16.11. L-, S- ja U-junat ajavat välillä Helsinki–Kauklahti normaalin aikataulun mukaan. Y-juna kulkee vain välillä Kirkkonummi-Karjaa.

L-junan lähtö Karjaalta sunnuntaina 16.11. klo 7.46 ajaa vain Kirkkonummelle. Tältä junalta on suora korvaava bussiyhteys Kirkkonummen asemalta klo 8.30 Elielinaukiolle Helsinkiin. Tämä bussi ei pysähdy väliasemilla. Bussissa käyvät HSL:n matkaliput.

Junia Kauklahden ja Kirkkonummen välillä korvaava bussi 911X on vastassa junasta saapuvia Hansatiellä Kauklahden aseman pysäkillä E5133. Hansatielle kuljetaan junalta alikulkutunnelin kautta.

Kirkkonummen asemalla bussi lähtee laiturilta 5.

Tolsan asemalla bussi 911X käyttää Jorvaksentien ramppien pysäkkejä Tolsanportti Ki0415 ja Ki0416 Tolsantien rakennustöiden vuoksi.

Katso bussin 911X reitti

Korvaavan bussin 911X aikataulut ja lähtöpysäkit

Kauklahden asemalta

Mankin asemalta

Luoman asemalta

Masalan asemalta

Jorvaksen asemalta

Tolsan asemalta

Kirkkonummen asemalta

Matkaliput

Junia korvaavassa bussissa 911X kelpaavat normaaliin tapaan kaikki HSL:n liput. Myös VR:n liput kelpaavat bussissa. Niitä ei kuitenkaan myydä bussissa, joten jos matkustaa junalla HSL-alueen ulkopuolelle, lippu ostetaan vasta junassa.

Bussissa on vain rajallisesti tilaa lastenvaunuille ja -rattaille. Polkupyöriä ei kuljeteta bussissa lainkaan.