Linja 5 takaisin liikenteeseen syyskuun viikonloppuina, ratikka-aikatauluissa myös muita muutoksia

Raitiolinja 5 rautatieasemalta Katajanokan terminaalille on ollut tauolla elokuun puolivälistä alkaen. Linja palaa osittain liikenteeseen ja kulkee viikonloppuisin 3.9. alkaen. Myös muu raitiovaunuliikenne kulkee normaalia harvemmalla aikataululla.

Raitiolinja 5 rautatieasemalta Katajanokan terminaalille on ollut tauolla, mutta palaa liikenteeseen 3.9. alkaen. Linja kulkee syyskuussa lauantaisin ja sunnuntaisin. 

Myös osa muista raitiolinjoista on kulkenut normaalia harvemmalla aikataululla kuljettajapulan vuoksi. Maanantaista 5.9. alkaen normaaliin aikatauluun palaavat linjat 7 ja 9, joiden tiheämmille aikatauluille on ollut tarvetta erityisesti Jätkäsaaressa. Muut raitiolinjat jatkavat harvennetuilla aikatauluilla toistaiseksi.

Ratikkalinjojen ajantasaiset reitit ja aikataulut löydät Reittioppaasta.

Poikkeukset ratikkaliikenteessä

  • Linjat 1 ja 2 palaavat maanantaina 29.8. kulkemaan Töölön kautta Oopperan ja Lasipalatsin välillä. Lisätietoa erillisestä tiedotteesta.
  • Linja 5 Katajanokan terminaaliin on ollut tauolla ja palaa liikenteeseen. Linja kulkee 3.9. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin. Katajanokalle pääsee myös linjalla 4 Katajanokka - Lasipalatsi - Munkkiniemi. Terminaalia lähin pysäkki on Vyökatu (H0413/H0414) Merikasarminkadulla.
  • Linja 8 siirtyy maanantaina 29.8. kulkemaan jälleen Töölön kautta Ruoholahteen ja Jätkäsaareen. Lisätietoa erillisestä tiedotteesta.
  • Linja 10 ajaa edelleen ainoastaan osuudella Kuusitie-Kirurgi. Kuusitieltä kulkee korvaa bussi 10X Pikku Huopalahteen. Johtuen poikkeuksesta linja 3 ajaa Töölön hallille. Lisätietoa erillisessä tiedotteessa.