Verkkokauppa suljetaan 15.6. – samat palvelut saat sovelluksesta ja korttipalvelusta

HSL:n verkkokauppa suljetaan maanantaina 15.6. Palvelu lopetetaan, koska myynti on ollut vähäistä. HSL-sovellus ja uusi HSL-korttipalvelu korvaavat verkkokaupan tarjonnan: sovelluksesta ostat kätevästi kerta- ja vuorokausilippuja, ja henkilökohtaisen HSL-kortin voit tilata HSL-korttipalvelusta.

HSL-korttipalvelussa (hsl.fi/kortti) voit ostaa HSL-kortille kausilippuja ja arvoa eli rahaa sekä tilata uuden kortin. Netistä ostetut liput siirtyvät HSL-kortille, kun näytät korttia kortinlukijalle. Lisäksi palvelu muistuttaa sinua sähköpostitse, kun kausilippu pitää uusia tai arvo on loppumassa. Palvelu myös listaa kortin tapahtumat. Jos korttisi katoaa, voit sulkea sen palvelussa. 

Tilaa HSL-kortti korttipalvelusta:

  • Voit tilata henkilökohtaisen HSL-kortin. 
  • Tunnistaudu vahvasti joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  • Kortin hinta on viisi euroa. 
  • Kortti lähetetään sinulle postitse 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Lähetys onnistuu kotimaan osoitteisiin ja on sinulle maksuton.

HSL-korttipalvelusta ei voi tilata:

  • haltijakohtaisia HSL-kortteja, 
  • korttia kadonneen tilalle, 
  • korttia toiselle henkilölle, esimerkiksi lapselle. Lapselle voi tilata henkilökohtaisen HSL-kortin, jos lapsi tunnistautuu vahvasti omilla pankkitunnuksillaan. 
  • lippualennukseen oikeuttavia HSL-kortteja, ne pitää ostaa palvelupisteestä, jossa pystytään tarkastamaan oikeutesi lippualennukseen. 

Lue lisää HSL-kortin hankkimisesta ja henkilökohtaisen ja haltijakohtaisen kortin eroista

HSL-sovellus on monipuolinen kännykkäsovellus, joka helpottaa joukkoliikenteen käyttöä. Voit ostaa sovelluksesta HSL:n kausi,- kerta-, vuorokausi- ja lisävyöhykelippuja, lukea liikenneuutiset valitsemistasi aiheista, ja löydät sieltä myös Reittioppaan. Sovelluksen voi asentaa sovelluskaupasta maksutta Android- ja iPhone -älypuhelimiin. Tutustu sovellukseen.

Kerta- ja vuorokausilippuja voi ostaa myös myynti- ja palvelupisteistä sekä automaateista. Löydä lähin ostopaikka myyntipaikkahausta.