Myyntipaikkahaku

Automaatit

HSL:n lippuautomaateista voit ostaa kertakortille tulostettavia 1–7 vuorokauden lippuja kaikille vyöhykkeille ja paperisia kertalippua sekä ladata HSL-kortin. Vaaleanpunaisella merkityistä automaateista voit ostaa kertalippuja ja osasta myös vuorokausilippuja. 

Pysäköintiautomaatit

HSL:n aikuisten ja lasten kertaliput: AB, ABC, ABCD. Vain korttimaksu Visa ja MasterCard korteilla. Credit/Debit korttia veloitetaan aina creditiltä. Ei kolikkomaksua.

Myyntipisteet

Myyntipisteitä ovat monet kioskit ja marketit. Niissä voit ladata HSL-kortin ja ostaa haltijakohtaisen kortin. Myyntipisteistä saat myös ennakkoon ostettavia kertalippuja, sekä kertakortille ladattavia 1–7 vuorokauden lippuja. Kaikissa myyntipisteissä voit maksaa henkilökohtaisen matkakortin latauksia myös HSL:n työmatkasetelillä.

Hotelleista ja laivoilta voit ostaa myyntipisteestä riippuen kerta- ja vuorokausilippuja. Näissä myyntipisteissä ei ole HSL-kortinlatausta.

Työmatkaseteleitä vastaanottavat myyntipisteet

Palvelupisteet

Palvelupisteestä saat kaikki HSL-korttiisi liittyvät palvelut. Sieltä voit myös hankkia henkilökohtaisen HSL-kortin. Palvelupisteestä saat lisäksi kertakortille ladattavia kerta- ja vuorokausilippuja.

Katso lähin myyntipiste

Kertalippu

Voit ostaa kertalipun joko automaatista, R-kioskilta tai muista HSL:n myyntipisteistä tai HSL-sovelluksella. Katso hausta lähin myyntipiste. Lähijunissa ja raitiovaunuissa ei ole lipunmyyntiä. Bussinkuljettajalta voit ostaa kertalipun.
Lataa HSL-sovellus älypuhelimeesi

Aleksanterinkatu 12
Aleksanterinkatu 12
Senaatintori H0405
Aleksanterinkatu 32
Raitiovaunupysäkki H0405
Senaatintori H0406
Aleksanterinkatu 34
Raitiovaunupysäkki H0406
Aleksanterinkatu H0403
Aleksanterinkatu 40
Raitiovaunupysäkki H0403
Stockmann Keskusta
Aleksanterinkatu 52 B
Aleksi Ylioppilastalo 0401
Aleksanterinkatu 52b
Raitiovaunupysäkki 0401
Alvar Aallonkatu 3
Alvar Aallonkatu 3
HSL Rautatientorin metroasema
Asema-aukio 1
asematunneli
Bernhardinkatu 3
Bernhardinkatu 3
Klaus K Hotel
Bulevardi 2-4
Hotellin vastaanotto