Lähetämme osalle asiakkaistamme sähköpostia, jossa kehotamme luomaan HSL-tunnuksen tai vahvistamaan yhteystietonsa

Lähetämme sähköpostia asiakkaillemme, joiden yhteystietojen ajantasaisuuden haluamme varmistaa. Lähetämme heille sähköpostilla kehotuksen ja ohjeet luoda HSL-tunnus tai vahvistaa yhteystietonsa.

Uudistamme asiakasviestintäämme ja lisäämme mahdollisuuksiasi valita, mitä viestejä meiltä haluat. Voit jatkossa helpommin pysyä ajan tasalla kiinnostustasi vastaavista aiheista, ja saada entistä paremmin tietoa omaan liikkumiseesi vaikuttavista muutoksista. Viestintäasetusten muokkaamista varten tarvitset HSL-tunnuksen. Lisäksi sinun on hyvä varmistaa, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Lähestymme sähköpostitse asiakkaitamme, joilta HSL-tunnus vielä puuttuu, tai joiden HSL-tunnuksen yhteystiedot ovat vahvistamatta. Jos saat meiltä tähän liittyen sähköpostia, toimi sähköpostissa saamiesi ohjeiden mukaan. Asiakkaat, joiden yhteystiedot ovat vahvistamatta, tai HSL-tunnusta ei ole, saavat meiltä jatkossa vain yleisiä, laajoja muutoksia ja häiriöitä koskevia tiedotteita.

Jos saat meiltä viestin, vaikka sinulla on jo HSL-tunnus ja siinä vahvistetut yhteystiedot, sinun ei tarvitse tehdä mitään. 

HSL-tunnuksen hyödyt 

Kirjaudu HSL-tunnuksella palveluihimme, ja saat näkyviin monipuoliset, henkilökohtaiset sisällöt:

  • Voit ostaa lippuja HSL-sovelluksella tai hsl.fi:stä.
  • Pidät liput ja kuitit tallessa, vaikka puhelimesi vaihtuisi.
  • Voit tallettaa suosikkipaikkoja ja pysäkkejä, ja löydät nopeammin perille.
  • Voit merkitä suosikkialueita, ja saat tietoa vaikutusmahdollisuuksistasi niiden suunnitteluun.
  • Voit ostaa käyttöoikeutta kaupunkipyöriin.

Lue lisää