Vi förnyar vår kundkommunikation – nu kan du ändra dina meddelandeinställningar och påverka vilken typ av kommunikation du får av oss

Vi förnyar vår kundkommunikation – nu kan du själv påverka vilken typ av kommunikation du får av oss. Det blir lättare att följa ämnen som intresserar dig och få information om ändringar som påverkar ditt resande. Du behöver ett HRT-konto för att ändra meddelandeinställningarna. Det lönar sig också att kontrollera att dina kontaktuppgifter är uppdaterade.

Vi har även förnyat trafikmeddelandens layout och utvecklat deras innehåll. Om du har beställt meddelanden om inställda avgångar på dina favoritlinjer per e-post, kommer du i fortsättningen vid omfattande störningar att få en sammanställning av flera inställda turer i stället för enstaka meddelanden. I fortsättningen skickas meddelanden om störningar också mer rättidigt. 

Om du har ett HRT-konto kan du ändra dina meddelandeinställningar på hsl.fi och påverka vilken typ av meddelanden du får av oss. Du kan ändra dina meddelandeinställningar här.

Genom att ändra dina val försäkrar du dig om att du även i framtiden får viktig information om de linjer och hållplatser du använder. Att lägga till dina favoritlinjer är det bästa sättet att få information om ändringar som påverkar ditt resande direkt till din e-post. Ändra dina val.

De kunder som inte har bekräftat sina kontaktuppgifter eller inte har ett HRT-konto ska få endast allmänna meddelanden om betydande ändringar och omfattande störningar. 

 

Det lönar sig att ha ett HRT-konto 

Logga in på våra tjänster med ditt HRT-konto för att ha tillgång till dina personliga innehåll: 

  • Du kan köpa biljetter med HSL-appen eller på hsl.fi.
  • Dina biljetter och kvitton förblir säkra även om du byter telefon.
  • Du kan spara dina favoritplatser och -hållplatser för att hitta den bästa rutten.
  • Du kan anteckna dina favoritområden och få information om hur du kan delta i planeringen av dessa områden.
  • Du kan köpa ett abonnemang för stadscyklarna.

Mer information om behandlingen av kunduppgifter hsl.fi/sv/hrt/dataskydd

Mer information om behandlingen av kunduppgifter i kundkommunikation: hsl.fi/sv/hrt/dataskydd#kundkommunikation