Res med kollektivtrafiken till kultur och evenemang i Esbo: du får biljetten och HRT:s biljett i en och samma paket i december

När du köper biljett till vissa kulturevenemang i december i Esbo, får du två HRT:s enkelbiljetter på köpet. Till ära av metron som förlängs från Mattby till Stensvik, erbjuder 50-åriga Esbo stad resan med kollektivtrafiken.

När du köper biljett till vissa kulturevenemang i december i Esbo, får du två HRT:s enkelbiljetter för zonerna ABC på köpet.

Öppnandet av metroförlängningen till ära erbjuder 50-åriga Esbo stad resor med kollektivtrafiken till kultur och evenemang.  Välj metron och gör en kulturresa.

HRT:s biljettförmån ingår i följande evenemang:

1. Esbo stadsteater: En päässyt Juliaksi 13.12 och 14.12.


2. Tapiola Sinfonietta: TUPLATUPLA (säsongskonsert) 16.12

3. Esbo kulturcentrum:
• 11.12 Satu Sopanen och Tuttiorkesteri
• 15.12 Neljä Ruusua 40 år
• 17.12 Diandra – Kerran joulukuun aikaan

4. Utställningscentret WeeGee: inträdesbiljett till utställningarna när man köper biljetten på förhand.

Du får förmånen på följande sätt:

• Köp din evenemangsbiljett i Lippupistes nätbutik. Efter du gjort ditt inköp får du en kod med vilken du kan lösa ut två enkelbiljetter för ABC-zonerna i HSL-appen.
• Förmånen ingår endast i biljetter som köpts i december.
• Du kan använda biljettkoderna endast i HSL-appen. Om du ännu inte har HSL-appen i din telefon, ska du ladda ner den innan du kan aktivera dina biljetter. Instruktioner för hur du laddar ner HSL-appen och använder biljettkoderna i HRT:s app finns här.